rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 608 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Selam USB belleğim var ama biçimlendirmeden açılmıyor içinde de dosyalar var. Ben bu dosyaları nasıl kurtarabilirim? 4ddig'le denedim oldu ama 40 dolar istiyor kurtarmak için. Başka nasıl çözebilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024
Selam USB belleğim var ama biçimlendirmeden açılmıyor içinde de dosyalar var. Ben bu dosyaları nasıl kurtarabilirim? 4ddig'le denedim oldu ama 40 dolar istiyor kurtarmak için. Başka nasıl çözebilirim bunu?
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 872 Makaleler 5 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #2 Arama kısmında "Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" yazıp o programın içeriğini SS atar mısınız? Artı 0 Eksi
Arama kısmında "Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" yazıp o programın içeriğini SS atar mısınız?
KS KS rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 608 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 Movansha dedi: Arama kısmında "sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" yazıp o programın içeriğini SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Movansha dedi: Arama kısmında "sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" yazıp o programın içeriğini SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam orada gözüküyor. Artı 0 Eksi
Movansha dedi: Arama kısmında "sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" yazıp o programın içeriğini SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Movansha dedi: Arama kısmında "sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" yazıp o programın içeriğini SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam orada gözüküyor.
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 872 Makaleler 5 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #4 rauzy dedi: Hocam orada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Biçimlendir uyarısı veriyorsa görünmemesi çok garip. "Medya Yok" falan yazmıyor değil mi? USB takılıyken arama kısmına diskpart yazıp orayı SS atar mısınız peki? Artı 0 Eksi
rauzy dedi: Hocam orada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Biçimlendir uyarısı veriyorsa görünmemesi çok garip. "Medya Yok" falan yazmıyor değil mi? USB takılıyken arama kısmına diskpart yazıp orayı SS atar mısınız peki?
KS KS rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 608 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #5 Movansha dedi: Biçimlendir uyarısı veriyorsa görünmemesi çok garip. "medya yok" falan yazmıyor değil mi? USB takılıyken arama kısmına diskpart yazıp orayı SS atar mısınız peki? Genişletmek için tıkla... Atayım hocam. Artı 0 Eksi
Movansha dedi: Biçimlendir uyarısı veriyorsa görünmemesi çok garip. "medya yok" falan yazmıyor değil mi? USB takılıyken arama kısmına diskpart yazıp orayı SS atar mısınız peki? Genişletmek için tıkla... Atayım hocam.