Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB
--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro
_
- Meslek
- Öğrenci
- SSD veya HDD modeli
- SanDisk Cruzer Glide SDCZ600-256G-G35 256 GB Flash
- Anakart
- Gigabyte B450M-K
Merhaba, bir buçuk yıldır SanDisk Cruzer Glide 256 GB USB 3.0 kullanıyorum. Bu Flash'ı PC'de depolama için sabit olarak kullanıyorum ve içine bazı Steam oyunlarımı atabiliyorum.
Sorun şu ki son 4 aydır bu flash belleği USB 3.0 ile kullanmak imkansız halde. Oyun açmaya çalışırsam direkt bağlantı kopuyor, açamıyorum; dosya aktarmak istersem flash bilgisayara takıldıktan 25 saniye sonra bağlantıyı keserek işlemi yarıda bırakıyor ve defalarca kendi kendine bağlantı kurup kesiyor.
USB 2.0'a bağlayınca sorun çözülüyor ancak hızı düşük kalabiliyor işte. En başından böyle olsa takmazdım, sonradan olunca bir çözüm aramak istedim.
Ne tavsiye edersiniz?
Sorun şu ki son 4 aydır bu flash belleği USB 3.0 ile kullanmak imkansız halde. Oyun açmaya çalışırsam direkt bağlantı kopuyor, açamıyorum; dosya aktarmak istersem flash bilgisayara takıldıktan 25 saniye sonra bağlantıyı keserek işlemi yarıda bırakıyor ve defalarca kendi kendine bağlantı kurup kesiyor.
USB 2.0'a bağlayınca sorun çözülüyor ancak hızı düşük kalabiliyor işte. En başından böyle olsa takmazdım, sonradan olunca bir çözüm aramak istedim.
Ne tavsiye edersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: