Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2021
Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba?
Çözüm saliholoji 29 Kasım 2021 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Flaşın içindeyken arama yerine .* yaz tüm dosyalara ulaşırsın.
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Flaşın içindeyken arama yerine .* yaz tüm dosyalara ulaşırsın.
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.120 Makaleler 19 Çözümler 181 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU (165 Hz monitör, Creative A320 ses sistemi, Rampage R74 klavye, Glorious Model O fare, 1000 Mbps internet) = Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #2 Gizlenmiş olabilirler. Artı 0 Eksi
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #3 pedroz_1999 dedi: Gizlenmiş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2021 #4 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Gizlemiş olabilir misin? Dosya gezgininde görünüm kısmından gizli dosyaları göster kutucuğunu aktifleştirmeyi dene. Artı 0 Eksi
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Gizlemiş olabilir misin? Dosya gezgininde görünüm kısmından gizli dosyaları göster kutucuğunu aktifleştirmeyi dene.
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 29 Kasım 2021 #5 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Flaşın içindeyken arama yerine .* yaz tüm dosyalara ulaşırsın. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Flaşın içindeyken arama yerine .* yaz tüm dosyalara ulaşırsın.
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #6 saliholoji dedi: Flaşın içindeyken arama yerine.* yaz tüm dosyalara ulaşırsın. Genişletmek için tıkla... Buldum sildim virüs algılamıyordu zaten sorun olur mu? Burak Mataraci dedi: Gizlemiş olabilir misin? Dosya gezgininde görünüm kısmından gizli dosyaları göster kutucuğunu aktifleştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Buldum sildim virüs bulmadı zaten sorun olur mu? Artı 0 Eksi
saliholoji dedi: Flaşın içindeyken arama yerine.* yaz tüm dosyalara ulaşırsın. Genişletmek için tıkla... Buldum sildim virüs algılamıyordu zaten sorun olur mu? Burak Mataraci dedi: Gizlemiş olabilir misin? Dosya gezgininde görünüm kısmından gizli dosyaları göster kutucuğunu aktifleştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Buldum sildim virüs bulmadı zaten sorun olur mu?
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 29 Kasım 2021 #7 Yiğitrrr dedi: Buldum sildim virüs algılamıyordu zaten sorun olur mu? Buldum sildim virüs bulmadı zaten sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, eğer .* ile bulduysan bilgi verir misin? Artı 0 Eksi
Yiğitrrr dedi: Buldum sildim virüs algılamıyordu zaten sorun olur mu? Buldum sildim virüs bulmadı zaten sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz, eğer .* ile bulduysan bilgi verir misin?
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2021 #8 Yiğitrrr dedi: Buldum sildim virüs algılamıyordu zaten sorun olur mu? Buldum sildim virüs bulmadı zaten sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Virüs bulmadıysa sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Yiğitrrr dedi: Buldum sildim virüs algılamıyordu zaten sorun olur mu? Buldum sildim virüs bulmadı zaten sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Virüs bulmadıysa sıkıntı yok.
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #9 saliholoji dedi: Olmaz, eğer.* ile bulduysan bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Buldum ve sildim. Artı 0 Eksi
saliholoji dedi: Olmaz, eğer.* ile bulduysan bilgi verir misin? Genişletmek için tıkla... Buldum ve sildim.
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 29 Kasım 2021 #10 Yiğitrrr dedi: Buldum ve sildim. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulduğunuzu yazmanız diğer kişiler için yol olur. Artı 0 Eksi
Yiğitrrr dedi: Buldum ve sildim. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulduğunuzu yazmanız diğer kişiler için yol olur.