Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2021
Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba?
Çözüm saliholoji 29 Kasım 2021 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Flaşın içindeyken arama yerine .* yaz tüm dosyalara ulaşırsın.
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar çok eski bir flash diskimde pes13, Minecraft falan tarıyor Kaspersky ama açtığımda göremiyorum dosyaları. Dosyalar nerede acaba? Genişletmek için tıkla... Flaşın içindeyken arama yerine .* yaz tüm dosyalara ulaşırsın.
KS KS Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #11 saliholoji dedi: Nasıl bulduğunuzu yazmanız diğer kişiler için yol olur. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi. saliholoji dedi: Nasıl bulduğunuzu yazmanız diğer kişiler için yol olur. Genişletmek için tıkla... . Yazarak. Artı 0 Eksi
saliholoji dedi: Nasıl bulduğunuzu yazmanız diğer kişiler için yol olur. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi. saliholoji dedi: Nasıl bulduğunuzu yazmanız diğer kişiler için yol olur. Genişletmek için tıkla... . Yazarak.