T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Bugün bir Flash Player oyunu indirdim ama oyunu açamadım. Böyle bir ekran geliyor tıklayınca Flash Player'in sitesine atıyor, benden güncellememi istiyor ama bir türlü güncelleyemedim. Edit: Onaylarsanız artık biz de mutlu olsak, ne dersiniz moderatörler?
Bugün bir Flash Player oyunu indirdim ama oyunu açamadım. Böyle bir ekran geliyor tıklayınca Flash Player'in sitesine atıyor, benden güncellememi istiyor ama bir türlü güncelleyemedim. Edit: Onaylarsanız artık biz de mutlu olsak, ne dersiniz moderatörler?
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 15 Ocak 2021 #31 Hocam bu arada flash point indirdiğinizde oyun indirmeniz gerek yok içinde oyunlar var. Artı 0 Eksi
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #32 Dean.308 dedi: Hocam bu arada flash point indirdiğinizde oyun indirmeniz gerek yok içinde oyunlar var. Genişletmek için tıkla... Mesela ikili çatışma 2 diye bir oyun var 4 kişiyle oynanabiliyor, o var mıdır acaba. Artı -1 Eksi
Dean.308 dedi: Hocam bu arada flash point indirdiğinizde oyun indirmeniz gerek yok içinde oyunlar var. Genişletmek için tıkla... Mesela ikili çatışma 2 diye bir oyun var 4 kişiyle oynanabiliyor, o var mıdır acaba.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 15 Ocak 2021 #33 The_Glow dedi: Mesela ikili çatışma 2 diye bir oyun var 4 kişiyle oynanabiliyor, o var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bakmadım ama İngilizce adını biliyorsanız çıkar diye düşünüyorum. Artı -1 Eksi
The_Glow dedi: Mesela ikili çatışma 2 diye bir oyun var 4 kişiyle oynanabiliyor, o var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bakmadım ama İngilizce adını biliyorsanız çıkar diye düşünüyorum.
WWE Sever2008 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #34 Linuxginar dedi: Var ki. Hesap gizliyse görememişsindir. Eki Görüntüle 836605 Genişletmek için tıkla... TF2 ciler Gelin Konuyu açıyorum. Artı -2 Eksi
Linuxginar dedi: Var ki. Hesap gizliyse görememişsindir. Eki Görüntüle 836605 Genişletmek için tıkla... TF2 ciler Gelin Konuyu açıyorum.
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #35 Dean.308 dedi: Bilmiyorum bakmadım ama İngilizce adını biliyorsanız çıkar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İndirmeyi başlattım şimdiden teşekkürler. Bu arada flash Player'i pc'mden nasıl kaldıracağım? Program ekle/kaldır bölümünde bulamadım. Artı -1 Eksi
Dean.308 dedi: Bilmiyorum bakmadım ama İngilizce adını biliyorsanız çıkar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İndirmeyi başlattım şimdiden teşekkürler. Bu arada flash Player'i pc'mden nasıl kaldıracağım? Program ekle/kaldır bölümünde bulamadım.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 15 Ocak 2021 #36 The_Glow dedi: İndirmeyi başlattım şimdiden teşekkürler. Bu arada flash Player'i pc'mden nasıl kaldıracağım? Program ekle/kaldır bölümünde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hiç ellemeyin dursun ne olur olmaz. Artı -1 Eksi
The_Glow dedi: İndirmeyi başlattım şimdiden teşekkürler. Bu arada flash Player'i pc'mden nasıl kaldıracağım? Program ekle/kaldır bölümünde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hiç ellemeyin dursun ne olur olmaz.
WWE Sever2008 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #37 Açtım konuyu Onayı bekliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #38 Dean.308 dedi: Hiç ellemeyin dursun ne olur olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama flash Player güncelleme göndermeyeceğinden güvenli olmadığını söylediler. :/ Artı -1 Eksi
Dean.308 dedi: Hiç ellemeyin dursun ne olur olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama flash Player güncelleme göndermeyeceğinden güvenli olmadığını söylediler. :/
WWE Sever2008 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #39 Tf2 konuşma yerine gelin. Lİnki: https://www.technopat.net/sosyal/konu/tf2-konusma-yeri.1282506/ Artı -2 Eksi
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 15 Ocak 2021 #40 The_Glow dedi: Ama flash Player güncelleme göndermeyeceğinden güvenli olmadığını söylediler. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam affedersiniz ama bilmiyorum. WWE Sever2008 dedi: Açtım konuyu onayı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sıkıldım sen konuyu bozmaktan sıkılmadın. Artı -1 Eksi
The_Glow dedi: Ama flash Player güncelleme göndermeyeceğinden güvenli olmadığını söylediler. :/ Genişletmek için tıkla... Hocam affedersiniz ama bilmiyorum. WWE Sever2008 dedi: Açtım konuyu onayı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sıkıldım sen konuyu bozmaktan sıkılmadın.