T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Bugün bir Flash Player oyunu indirdim ama oyunu açamadım. Böyle bir ekran geliyor tıklayınca Flash Player'in sitesine atıyor, benden güncellememi istiyor ama bir türlü güncelleyemedim. Edit: Onaylarsanız artık biz de mutlu olsak, ne dersiniz moderatörler?
Bugün bir Flash Player oyunu indirdim ama oyunu açamadım. Böyle bir ekran geliyor tıklayınca Flash Player'in sitesine atıyor, benden güncellememi istiyor ama bir türlü güncelleyemedim. Edit: Onaylarsanız artık biz de mutlu olsak, ne dersiniz moderatörler?
KS KS T The_Glow Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #41 Dean.308 dedi: Hocam affedersiniz ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. arencosk dedi: Flash Player desteği bitti. Ama flashpoint diye bir program kullanabilirsiniz flash oyunlarını oynamaya devam etmek için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yaptım oldu. Son düzenleme: 15 Ocak 2021 Artı -1 Eksi
Dean.308 dedi: Hocam affedersiniz ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. arencosk dedi: Flash Player desteği bitti. Ama flashpoint diye bir program kullanabilirsiniz flash oyunlarını oynamaya devam etmek için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yaptım oldu.
S sahinssahin54 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #42 Dostum Tarih Değiştirerek Flash oyunlarına Girebilirsin Ben 11 Ocak Yaptım 10 Yıldır Oynadığım online oyunu oynayabiliyorum Artı 0 Eksi
Dostum Tarih Değiştirerek Flash oyunlarına Girebilirsin Ben 11 Ocak Yaptım 10 Yıldır Oynadığım online oyunu oynayabiliyorum
U UfukAli Decapat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 10 19 Nisan 2021 #43 The_Glow dedi: Önemli değil. Teşekkürler, yaptım oldu. Genişletmek için tıkla... Swf olarak indirirsen exe çevirebilirsin belirli programlarla. Artı 0 Eksi
The_Glow dedi: Önemli değil. Teşekkürler, yaptım oldu. Genişletmek için tıkla... Swf olarak indirirsen exe çevirebilirsin belirli programlarla.