Flash Player virüsü Antivirüs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ömer Erten

Kilopat
Arkadaşlar ben Windows 8 ile beraber gelen Windows Defender'dan memnun değilim. Benim PC'ye sanırım Flash Player virüsü yada ona benzer bir şey bulaşmış. Google'de bir bağlantıya tıkladığımda reklam açılıyor çok sık olmuyor ama yine de bundan şikayetçiyim. PC'mdeki bu virüsü silebilecek bir antivirüs önerirmisiniz. Paralı olması önemli değil(korsan kullanacağım mecbur). Önerilerinizi bekliyorum bu arada antivirüs bu sistemi kastırmayacak bir antivirüs olsun.

İntel Pentium E5400 2,70 GHz

2 GB Ram(hızına bakmadım ama 800 MHz tahminim)

Eğer bilgisayarına virüs girmiş ise şu an format kadar virüsleri temizleyen bir program yok virüsleri silmenin yolu formattır. Format attıktan sonra Norton programını kur bir daha virüsler bilgisayarının yanından geçemez.

Eğer bilgisayarına virüs girmiş ise şu an format kadar virüsleri temizleyen bir program yok virüsleri silmenin yolu formattır. Format attıktan sonra Norton programını kur bir daha virüsler bilgisayarının yanından geçemez.

Format'sız yöntem lazım. Bilgisayarı tek kullanmıyorum. Abimlerle birlikte kullandığım için format atarsam kızabilirler hemde format sonrası aktifleme işleminde zorlanabilirim.

Format'sız yöntem lazım. Bilgisayarı tek kullanmıyorum. Abimlerle birlikte kullandığım için format atarsam kızabilirler hemde format sonrası aktifleme işleminde zorlanabilirim.
KASPERSKY rescue Cd oluşturup onunla tarat, virüs varsa silersin Eğer dediğin Flash reklamları diyorsan onlar virüs değil. Chrome veya Firefox Tarayıcılarını kullanıyorsan Adblock Kullanabilirsin.
Antivirüs olarak KIS öneririm Kasmayan antivirüs antivirüs değildir bana göre(bazıları). Dediklerim Hepsi imzam da mevcut oradan alabilirsin.

Hepsi için söylenemez, film sitelerinde falan şak diye Flash Player yükle diye gelir. Mesela bunlar virüs. Veya oyun oynayacaksınız şu program eksik falan. Bunlara itimat etmeyin.

Aynen birde bilgisayarınızda java yüklüdür herkesin kesin siz bir siteye girdiginizde java güncellemesi ,flas player güncellemesi, kodec güncellemesi, google chrome güncellemsi gibi şeyleri isteyen web sitelerinde kesinlikle yuklemeyin. Biraz dikkat ederseniz bazı kullanıcıların begenmedigi windows defendere bile gerek kalmaz. En iyi antivürüs kullanıcının kendisidir. Flash player virüsünden kurtulma bak bu linkte Chrome Flash Player Virüsü Temizleme | Technopat

Arkadaşlar saolun virüs yok şuan. Bu arada Norton 360(maalesef korsan) yüklemeyi düşünüyorum . Bu arada Norton ve Kaspersky dışında antivirüs önerisi yapacak olan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı