Flash savaş oyununun adı nedir?

dmrn37

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eskiden oynadığım bir flash oyunu vardı. Bir savaş oyunuydu. Farklı farklı karakterler gönderebiliyorduk. İki tarafında mücevher benzeri bir şey vardı kale gibi o yıkılırsa yeniliyorduk. Yardım eder misiniz?

Bu türde çok fazla oyun var. Biraz daha detay vermelisiniz. Age of war olabilir belki.

Yani dediğim gibi savaş oyunuydu ama gönderdiğimiz karakterler asker gibi değildi bayağı karakter vardı 30-40 tane farklı farklı iki tarafında elmas gibi bir şeyi var kendi elmasını koruyup karşı tarafında elmasını kırmaya çalışıyorduk. İki kişiyle oynanabiliyordu. Y8 diye bir site sanırım oradan oynamıştım aradım ama galiba flash oyunlarını kaldırmışlar bulursam Flashpoint'ten oynayacağım.

Hocam bu arada sadece aklınıza takıldığı için mi soruyorsunuz yoksa oynamayı mı istiyorsunuz? Oynamak istiyorsanız oynayamazsınız flash kalktı artık.

Oynamak istiyorum hocam Flashpoint'ten oynanıyor sadece oyunun adı lazım bana.

Avatar Fortress fight 2 olabilir mi hocam?

Gerçi onda asker gönderemiyorduk. Kristal yıkma deyince direkt aklıma age of war geliyor.

Hocam age of War'da kale yıkıyoruz.

Avatar Fortress fight 2 olabilir mi hocam?

Gerçi onda asker gönderemiyorduk. Kristal yıkma deyince direkt aklıma age of war geliyor.

Yok avatar değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı