Flash'a bir şey atmaya çalıştığım zaman boyutu düşüyor

imquincy

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara format atmak suretiyle fotoğrafları bir zarar görmemesi için flashıma atacaktım fakat 3. deneyişime rağmen 2-3 saat bekliyorum, bir bakıyorum flashta 3 GB. Klasörlere girmeye çalıştığım zaman da hasarlı uyarısı veriyor. Ne yapmalıyım?

asdf.jpg

Hiç mesajları okumuyorsunuz. Sadece yazmak istediğinizi yazıyorsunuz. Usbniz sağlıklı mı onu anlamaya çalışıyoruz önce.
Hocam fotoğraflar şuan kullandığım bilgisayarda. Farklı bir bilgisayardan denemek için fotoğrafları yine flasha atmam gerek. Yada ben yanlış anlıyorum. Başka bir bilgisayardan flasha dosya atmamı denememi mi istediniz?

Fotoğrafları bu bilgisayardan flasha atıyorum. Başka bilgisayara nasıl atacağım :D?

Illede aynı resimleri atmanız gerekmiyor başka bir bilgisayardan başka resimler atmayı deneyin ya da illede aynı resmi atacağım diyorsanız dosyanızı internete yükleyin başka bilgisayardan alın dosyanızı ya da atacağınız dosyayı telefonunuza aktarın onıda başka bilgisayara takıp oradanda halledebilirsiniz bu kadar kolay.

Altı üstü başka bir bilgisayara o usbyi götürüp kullanıp denemek. Amaç aynı saçmalıklar orada da olacak mı diye bakmak. Fotoğraf kopyalamayı unutun kafanızda önce.

Illede aynı resimleri atmanız gerekmiyor başka bir bilgisayardan başka resimler atmayı deneyin ya da illede aynı resmi atacağım diyorsanız dosyanızı internete yükleyin başka bilgisayardan alın dosyanızı ya da atacağınız dosyayı telefonunuza aktarın onıda başka bilgisayara takıp oradanda halledebilirsiniz bu kadar kolay.
Hocam peki bunun için önerebileceğiniz bir servis var mıdır?
Altı üstü başka bir bilgisayara o usbyi götürüp kullanıp denemek. Amaç aynı saçmalıklar orada da olacak mı diye bakmak. Fotoğraf kopyalamayı unutun kafanızda önce.
Şu an etrafımda bunun için kullanabileceğim başka bir bilgisayar maalesef yok. Bilgisayarcıya götürsem gelip para isteyecek :/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı