Baslikta gordugunuz gibi, bir flask uygulamam var ama odeme kismini nasıl yapmam lazim hala cozemedim. Stripe ile odeme kismini yapacaktim ama nedense Türkiye ile calismiyorlar. Buna alternatif ne yapabilirim?
SanalPos icin Garanti ile gorusucegim simdi. Ilk defa yaptigimdan acayip bir tedirginlik icersinde halay cekiyorum.Sanal POS ekleyebiliyorsaniz sanal POS kullanabilirsiniz.
Sanalpos icin garanti ile gorusucegim simdi. Ilk defa yaptığımdan acayip bir tedirginlik içerisinde halay cekiyorum.
Evet, 31 yasindayim.Hocam 18 veya üstüsünüz değil mi?
Evet, 31 yasindayim.
Baslikta gordugunuz gibi, bir flask uygulamam var ama odeme kismini nasıl yapmam lazim hala cozemedim. Stripe ile odeme kismini yapacaktim ama nedense Türkiye ile calismiyorlar. Buna alternatif ne yapabilirim?
Eyvallah cok sagol. Simdi bunlari deniyecegim. Bir technopat'a sorabiliyoruz baska elimizden tutan yok Allah razi olsun sagol kral.Tamam hocam param gibi ödeme yöntemi de ekleyebilirsiniz.
Türkiye için:
Sipay.
İyzico.
Param.
Paygur mobil ödeme
Siplitit.
PayTR(sanal POS)
Türkiye için:
Sipay.
İyzico.
Param.
Paygur mobil ödeme
Siplitit.
PayTR(sanal POS)
Eyvallah cok sağ ol. Simdi bunlari deneyeceğim. Bir Technopat'a sorabiliyoruz baska elimizden tutan yok Allah razi olsun sağ ol kral.
Hocam sansimi denemek istedim hazir sen buradayken. Butun herseyi salip, Flask uygulamamdaki sayfalari WordPress'teki sayfalara routelamam mumkun mu? Bu guce sahip bir insan evladi var mi ?Rica ederim eyvallah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.