Samsung 24” Crg5 4 Ms 144 Hz , MSI PRO MP242 23.8" FHD IPS 75Hz
Herkese merhaba ofise önem sırasına göre ofis işleri, film dizi ve oyun amaclı ekonomik bir monitor almak istiyorum ve başlıkta bahsettiğim gibi bir flat IPS ve bir Curved VA panel monitor arasındayım sizce hangisin almak daha mantıklı olacaktır?
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Hiç olmazsa 144 Hz IPS'i zorlayın ki deneyiminiz artsın. Amazon üzerinden alıp test edin. Ölü piksel sorunu yaşarsanız iade konusunda da avantajlı olursunuz.
@Serhat Öndeş 'in panel fikrine yaklaşımın nasıl olur ? @alihanvardertyok inanılmaz mantıklı birde amazonun bana tanımladığı çek den 1600 tl bakiyem kalmıştı bir anda tüm bakışımı değiştirdin peki diğer monitörlere bunu tercih etmendeki sebep sadece test etme şansımın olduğu içinmi yoksa monitor diğerlerine gore de bir adım ondemi
@Serhat Öndeş 'in panel fikrine yaklaşımın nasıl olur ? @alihanvardertyok inanılmaz mantıklı birde amazonun bana tanımladığı çek den 1600 tl bakiyem kalmıştı bir anda tüm bakışımı değiştirdin peki diğer monitörlere bunu tercih etmendeki sebep sadece test etme şansımın olduğu içinmi yoksa monitor diğerlerine gore de bir adım ondemi
@alihanvardertyok inanılmaz mantıklı bir de Amazon'un bana tanımladığı çekden 1600 TL bakiyem kalmıştı bir anda tüm bakışımı değiştirdin peki diğer monitörlere bunu tercih etmendeki sebep sadece test etme şansımın olduğu içinmi yoksa monitor diğerlerine gore de bir adım ondemi
IPS panel avantajınız var. Amazon garantisi fazlasıyla önde. Ürünü deneme şansınız zaten durumu makul kılıyor. Yani imkan varsa bir değerlendirin tabii.