Evet arkadaşlar flat IPS vs Curved VA hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
240-280 Hz civarlarında kavisli monitör almak istiyorum ama VA panellerin ghostingden korkuyorum
240-280 Hz civarlarında kavisli monitör almak istiyorum ama VA panellerin ghostingden korkuyorum
Bu karşılaştırma kullanım alanına bağlı. Film izlemeyi seviyorsan renk gamutu yüksek bir VA panel almak memnun eder ama oyun oynuyorsan ghostingden ötürü memnun etmez veya Photoshop, Adobe ile falan uğraşıyorsan keza yine memnun etmez.
Vallahi arkadaşlar 3-4 yıldır AOC 24G2U kullanıyorum 144 Hz 1 ms IPS ekran.
Photoshop'ta kullanıyorum Vegas Pro'da kullanıyorum aşırı rekabetçi FPS oyunları da oynuyorum (tarkov, Apex vs gibi) akşamları dizi filmde izliyorum
Çözünürlüğü 1080'den 2kya çıkartıp 240-280Hz'lerde takılmayı düşünüyorum da işte öyle bir monitör var mı acaba?
Vallahi arkadaşlar 3-4 yıldır AOC 24G2U kullanıyorum 144 Hz 1 ms IPS ekran.
Photoshop'ta kullanıyorum Vegas Pro'da kullanıyorum aşırı rekabetçi FPS oyunları da oynuyorum (tarkov, Apex vs gibi) akşamları dizi filmde izliyorum
Çözünürlüğü 1080'den 2kya çıkartıp 240-280Hz'lerde takılmayı düşünüyorum da işte öyle bir monitör var mı acaba?
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Knkim alacağın monitöre karar verdikten sonra bir yerde teşhirini bulup gidip görmeni öneririm. Ben sırf özelliklerine bakarak ASUS VP249QGR aldım. Çok da güzel monitör ekranı renkleri şahane ama ayağı iğrenç. Masaya en ufak bir dokunuşumda deprem oluyormuş gibi sallanıyor. Bu gibi ayrıntıları ancak görerek fark edebilirsin aklında olsun.