Flawwear baggy eşofman alınır mı?

wadore

Kilopat
Makaleler
1

İlgimi çekti Flawwear ürünleri nasıl alınır mı? Yoksa Void mi tercih etmeliyim?

Bir de bedenleri nasıl 1.74 boy 69 kiloya hangi beden gider bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim.

Bende attığınız ürün ve Void arasında kaldım. Siz aldınız mı? Nereden tercih ettiniz.

Evde hem Void hem Flaw var fakat Void benim değil pek giymedim.
Void mevsimlik ya da yazlık.
Flaw kışlık.

Hangisinin fiyatı daha uygunsa onu alabilirsiniz ikisi de birbirine kalite olarak çok yakın. Eğer herkeste Void var benimki farklı olsun derseniz Flaw alın geçin. Bendeki Flaw kışlık olunca bu mevsimde çok giyemiyorum yakında yazlık olanını da almayı düşünüyorum. Ya da yazlık olanı da Void'den alırım belki fiyatına göre.

Kısacası ben herkeste Void gördüğüm için Flaw tercih ettim. Kalite olarak gayet memnunum severek giyiyorum. Bedenleri büyük ona göre seçim yapın.
Güncel olarak Flaw ve Void'de satılanlar mevsimlik, yazlık diye biliyorum (emin değilim, almadan önce kontrol edin yazlık mı kışlık mı ve hangisini istiyorsanız artık ona göre tercih yaparsınız) bence kışlık almak yerine yazlık almak çok daha mantıklı içine içlikle vb. yaz kış giyilebilir fakat kışlık olan yazın terletiyor 3 iplik şardonlu olduğu için.

Son düzenleme:
Evde hem Void hem flaw var fakat Void benim değil pek giymedim.
Void mevsimlik ya da yazlık.
Flaw kışlık.

Hangisinin fiyatı daha uygunsa onu alabilirsiniz ikisi de birbirine kalite olarak çok yakın. Eğer herkeste Void var benimki farklı olsun derseniz flaw alın geçin. Bendeki flaw kışlık olunca bu mevsimde çok giyemiyorum yakında yazlık olanını da almayı düşünüyorum. Ya da yazlık olanı da Void'den alırım belki fiyatına göre.

Kısacası ben herkeste Void gördüğüm için flaw tercih ettim. Kalite olarak gayet memnunum severek giyiyorum. Bedenleri büyük ona göre seçim yapın.
Güncel olarak flaw ve Void'de satılanlar mevsimlik, yazlık diye biliyorum (emin değilim, almadan önce kontrol edin yazlık mı kışlık mı ve hangisini istiyorsanız artık ona göre tercih yaparsınız) bence kışlık almak yerine yazlık almak çok daha mantıklı içine içlikle vb. yaz kış giyilebilir fakat kışlık olan yazın terletiyor 3 IP'lik şardonlu olduğu için.

Flawdan daha önce pantolon almıştım güzel gelmişti. Ama şimdi bir uygulamasına bakım dedim full kötü yorum diyelim ki mağdur olanlar yorum yazdı iyi gelenler yazmadı ama bu sefer mağdur olan çok Trendyol'da da yorumlar kötü sence flawdan alsam sorun yaşar mıyım?
Void'den daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum.

Flawdan daha önce pantolon almıştım güzel gelmişti. Ama şimdi bir uygulamasına bakım dedim full kötü yorum diyelim ki mağdur olanlar yorum yazdı iyi gelenler yazmadı ama bu sefer mağdur olan çok Trendyol'da da yorumlar kötü sence flawdan alsam sorun yaşar mıyım?
Void'den daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum.
Yani sorun yaşayıp yaşamayacağını şahsen kimse bilemez maalesef. Benim eşofmanım gayet güzel sorunsuz şekilde gelmişti. Sorun yaşayacağını düşünmüyorum maksimum ne olabilir ki.

Yani sorun yaşayıp yaşamayacağını şahsen kimse bilemez maalesef. Benim eşofmanım gayet güzel sorunsuz şekilde gelmişti. Sorun yaşayacağını düşünmüyorum maksimum ne olabilir ki.

Void'den sipariş verdim.. Biraz uzun süre sonra elime ulaşır ama Void'den denemek istedim 2-3 haftayı bulabilir. Eşofmanlar gelirse yazarım buraya unutmazsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı