Flexbox her şeyi divin en altına sıralama

Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Şöyle istiyorum; hepsinin arasında eşit boşluk olacak şekilde divimin en altına sıralansınlar nasıl yapabilirim?

Justify-content özelliğine bakmanızı öneririm. Justify-content: space-between kutuları container'a sığdıracak şekilde otomatik boşluklandıracaktır.

Bu durum için Flex yerine Grid kullanmanızı öneririm, flex'te bug var (aslında bug değil ama muhtemelen istenmeyecek bir durum).

Lütfen flex ile nasıl yapabileceğimi anlatırmısınız.

Anlattım zaten

Tek yapmanız gereken flex olan kapsayıcı divinize justify-content: space-between; eklemek.
Reis neyse onu boşvereyim ben sana şunu sorayım.Divime nasıl navbar ekleyebilirim?Şu şekilde olacak divimin en solunda bir navbar olacak nasıl yapabilirim yardımcı olur musun kod olarakda yardım edebilirsin sen anlıyor gibisin front end'den.

Pozisyonlandırma işlemi için relative ve absolute konumlandırma işine yarayabilir. Bahsettiğin divine position: relative Navbar işlevi görecek olan divine position: absolute verirsen Navbar olacak divin ana dive göre pozisyonlanacaktır.

Sana örnek bir kod yazdım buraya bakabilirsin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…