Flexbox her şeyi divin en altına sıralama

Justify-content özelliğine bakmanızı öneririm. Justify-content: space-between kutuları container'a sığdıracak şekilde otomatik boşluklandıracaktır.

Bu durum için Flex yerine Grid kullanmanızı öneririm, flex'te bug var (aslında bug değil ama muhtemelen istenmeyecek bir durum).

Justify-content özelliğine bakmanızı öneririm. Justify-content: space-between kutuları container'a sığdıracak şekilde otomatik boşluklandıracaktır.

Bu durum için Flex yerine Grid kullanmanızı öneririm, flex'te bug var (aslında bug değil ama muhtemelen istenmeyecek bir durum).
Lütfen flex ile nasıl yapabileceğimi anlatırmısınız.

Anlattım zaten :)

Tek yapmanız gereken flex olan kapsayıcı divinize justify-content: space-between; eklemek.
Reis neyse onu boşvereyim ben sana şunu sorayım.Divime nasıl navbar ekleyebilirim?Şu şekilde olacak divimin en solunda bir navbar olacak nasıl yapabilirim yardımcı olur musun kod olarakda yardım edebilirsin sen anlıyor gibisin front end'den.

Reis neyse onu boşvereyim ben sana şunu sorayım.Divime nasıl navbar ekleyebilirim?Şu şekilde olacak divimin en solunda bir navbar olacak nasıl yapabilirim yardımcı olur musun kod olarakda yardım edebilirsin sen anlıyor gibisin front end'den.
Pozisyonlandırma işlemi için relative ve absolute konumlandırma işine yarayabilir. Bahsettiğin divine position: relative Navbar işlevi görecek olan divine position: absolute verirsen Navbar olacak divin ana dive göre pozisyonlanacaktır.

Sana örnek bir kod yazdım buraya bakabilirsin:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı