Flexbox'ı daha kapsamlı öğrenmek

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Merhabalar. CSS'in Flexbox özelliğini daha kapsamlı nereden öğrenebilirim?

Önerebileceğiniz kaynaklar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Örnek vermek gerekirse, aşağıdaki tasarımı CSS'e aktarmak istemiştim. Lakin burda bazı yapılar değil hatta bir çok yapının Flexbox ile yapıldığını gördüm. Her defasında float: left; yazmak yerine Flexbox yapısı ile 2 dakikada halledilebilir diye düşünüyorum.

1650318312140.png

Yotube'ta Prototürk kanalı bunu çok güzel bir şekilde anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca W3School'da yazılı olarak örneklere ulaşabilirsiniz.

Ben Udemy eğitim setlerinden çalıştım. Ama W3schools ve YouTube'tan öğrenebilirsin.

Youtube için Arin yazılımdan ben Grid'i öğrenmiştim. FreeCodeCamp'te neredeyse her şey var Flex ve Grid de vardır. Çok sağlam kanal.
Udemy eğitim setlerinde kimleri izliyorsunuz peki?

Yotube'ta Prototürk kanalı bunu çok güzel bir şekilde anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca W3School'da yazılı olarak örneklere ulaşabilirsiniz.

Evet. Tayfun Erbilen ağabeyim çok güzel anlatıyor izliyorum bu kanalı da. Fakat adam 3-4 dersten sonra devam etmedi sanki.

Evet. Tayfun Erbilen ağabeyim çok güzel anlatıyor izliyorum bu kanalı da. Fakat adam 3-4 dersten sonra devam etmedi sanki.
Css derslerinin çoğu tamamlanmış, ayrıca kanalda bir çok örnek var bana baya yardımcı oluyor.
Birkaç ay önce JavaScrip derslerine başlamıştı o biraz yarım kaldı. Bu hafta Youtube'de topluluk kısmında derslere devam ediceğini belirtmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı