Flight Joyistick'den el freni olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video bu ben sadece o şerit LED olsa yeter gösterge dedigim gibi en mantıklısı tablet gibi.
Neopixel RGB led yazıyor, hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemem. Ama başka ledler kullanılıyor diye biliyorum uygulamada seçenekler var. Dediğim gibi siz karar verin, istediğiniz şeyleri ve bütçeyi düşünün. Hangisi daha ucuz olur diye. Çünkü tablet fiyatları arttı. Eğer ucuza bulursanız tablet mantıklı.
 
Neopixel RGB LED yazıyor, hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemem. Ama başka LED'ler kullanılıyor diye biliyorum uygulamada seçenekler var. Dediğim gibi siz karar verin, istediğiniz şeyleri ve bütçeyi düşünün. Hangisi daha ucuz olur diye. Çünkü tablet fiyatları arttı. Eğer ucuza bulursanız tablet mantıklı.

Sadece LED'i yapmak istiyorum da 3D yazıcıcan LED için kutu yaptırmam lazım ama dosya paylaşan yok. Ben de pek anlamıyorum 3D yazıcıdan.
 
Sadece LED'i yapmak istiyorum da 3D yazıcıcan LED için kutu yaptırmam lazım ama dosya paylaşan yok. Ben de pek anlamıyorum 3D yazıcıdan.
Özgün bir tasarım yapabilirsiniz plastik olması zorunlu değil. 😀

Ama haklısınız plastik parçalar olmadan güzel durmuyor. Ucuza tablet bulursanız onu kullanabilirsiniz sonuçta çoğu oyuna desteği de var o uygulamanın. Hem de ucuz.
 

Geri
Yukarı