PolterGeist
Hectopat
Mfs 2020 için joystick arıyorum ama uygun fiyatlı olursa iyi olur. 2.el olabilir, sıfır olabilir. Tercihim lövye Controller.
Lövye demiş arkadaş. U şeklinde olanlardan.Artmış fiyatı ama;
Gayet güzel, kısa vade için memnunum.![]()
Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition Joystick Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition Joystick fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition Joystick özelliklerini incele, 2.376,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu da yakın çevremde hep överler, eski klasiklerdenmiş. Tecrübem yok, FP iyi diyorlar;
![]()
Logitech Extreme 3D Pro Joystick Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Extreme 3D Pro Joystick fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Extreme 3D Pro Joystick özelliklerini incele, 1.193,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lövye demiş arkadaş. U şeklinde olanlardan.
Başlık sazanları listesine yazabilirsiniz adımıLövye demiş arkadaş. U şeklinde olanlardan.
Başlık sazanları listesine yazabilirsiniz adımı
Başlıkta stick, yazıda yoke demiş ama hangisi![]()
Hocam Joysticik'i kontrolcü anlamında söyledim. Ayrıca arkadaşın attıkları joystick değil side stick olarak adlandırılır. Sazanlık bir durum yok![]()
Hocam kusura bakmayın bütçe belirtmemişim max 2-3K bakıyorum.Bunlar çok fazlaBen attım o lövyeyi al Thrustmaster kaliteli marka mfsx de destekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.