Flight Simulator 2020 vs X plane 11

splwoow64

Femtopat
Merhabalar öncelikle Windows 10 mağazasından Game Pass aldım ve Flight Simulator 2020 yi şuan indiriyorum fakat şu günler Steam'de sonbahar indirimi de var ve X Plane 11 şuan düşük bir fiyata satılıyor. Flight Simulator 2020 gayet güzel grafikleri de aynı şekilde fakat 349TL Steam'de verilebilecek bir fiyat mı veya X Plane 11 almak daha mı mantıklı olur bilemiyorum. Konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar dilerim.

X plane11 geçen sene indirimle 80tlye satılıyordu.Fiyatına göre gayet başarılı bir simulatördür.

Fs 2020 biraz bütçe meselesi alabilirseniz onu alın.

MFS 2020 bir oyundur, ama X-Plane 11 bir oyun değil simulasyondur. X-Plane 11 simulasyonunu kullandığınızda anlarsınız, bir ağırlık hissi vardır. X-Plane 11 fizik, uçağı kontrol, ve uçaklar konusunda daha iyidir. MFS 2020'de sadece grafik vardır. X-Plane 11'de uçağın indiğini fark edersiniz, ama MFS 2020'de farkında olamazsınız çünkü fiziği çok kötüdür.

Bu arada mfs20'yi satın almadan Game Pass alın 1 aylık (ücretli) deneyin arkadaşın söylediğine katılıyorum gerçeklikten çok görsellik mevcut ve fiziği zayıf kalıyor.

Boşuna 250 TL ödemeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı