Flight Simulator 2020'yi silmeli miyim?

393654

Kilopat
Katılım
2 Aralık 2020
Mesajlar
7.078
Makaleler
1
Çözümler
36
Merhaba, bi' süre önce oyunu indirmiştim ve indirirken çok eziyet çektim, 130 GB sonuçta. Oyunda defalarca uçuş yapmayı denedim ama uçuşun yarısında oyunu kapattım. Çünkü kalkış yaptıktan sonra, İstanbul'dan Ankara'ya bile gidecek olsam çok çok uzun sürüyor ve hep dümdüz gidiyorum. ETS 2'de hep otobandan gitmemiz gibi. Yani uçuşun daha yarısına bile gelmeden aşırı sıkılıyorum. 130 GB olduğu için pek silmek de istemiyorum oyunu. Belki başka bir şey yapılıyordur, silince pişman olmayayım diye burada sormak istedim. Sizce sileyim mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal havacılık ucu bucağı olmayan bir şey, sadece kalkıp dümdüz uçarsan tabi sıkılırsın hem iki şehir arasında uçmanın bile bir usulü var yok öyle burnunuzu ankaraya çevirip dümdüz uçamıyorsunuz.. Yapılacak bir çok şey var en basidinden ilk aşamada bir pırpır ile uçuş eğitimlerine başlayabilirsiniz. Bu aşamada bile öğreneceğiniz bir sürü bilgi usul ve prosedür bulunuyor ve yapabileceğiniz bir çok şey var. Meydan turu çeşitli uçuş paternleri görerek uçuş aletli uçuş ıvır zıvır. Tabi hemen olacak şeyler değil zamanla öğreneceğiniz şeyler. Ne kadar öğreneceğinizde sizin bu işi yapmak isteme seviyenize bağlı. Hobi olarak kalsın diyorsanız temel şeyleri öğrenebilir veya yok ben profesyonel sanal pilot olacağım diyorsanız çok ileriye de gidebilirsiniz.

Biz hiç sıkılmadan aralıksız 2 3 saat uçuyoruz çok da eğlenceli oluyor.
 
Son düzenleme:
Bahsettiğiniz ağlara nasıl bağlanılıyor?

Üyelik sistemleri var, daha sonra kendi yazılımlarını indirmeniz gerekiyor. Ayrıntılı bilgi için kendi sitelerinden bakabilirsiniz. İkisinin de Türkiye divizyonları ve Discord sunucuları mevcut.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı