Flight Simulator rehber önerisi

YagamiLight

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yakın zamanda başlayan merakım neticesinde Flight Simulator 2024 oyununu aldım. Yanında da joystick, yoke ve pedal da aldım. Daha önce hiç havacılık oyunları oynamadım temel bilgim bile sınırlı. Sizlere sorum bunların mantığını, kullanımını, tuş ayarlarını vs öğrenebilecegim kanal, site, uygulama vs var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba, yakın zamanda başlayan merakım neticesinde Flight Simulator 2024 oyununu aldım. Yanında da joystick, yoke ve pedal da aldım. Daha önce hiç havacılık oyunları oynamadım temel bilgim bile sınırlı. Sizlere sorum bunların mantığını, kullanımını, tuş ayarlarını vs öğrenebilecegim kanal, site, uygulama vs var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Kısa bir youtube aramasıyla münkün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ultra realistik ayarlarya fps açısıyla oynamayı ihmal etme
Dediğiniz ayarlar çok fark ediyor mu ? Görüntü ile ilgili ayarlar sanırım.
Kısa bir youtube aramasıyla münkün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevap için teşekkürler. Eve geçince inceleyeceğim attığınız kanalı.

Dediğiniz ayarlar çok fark ediyor mu ? Görüntü ile ilgili ayarlar sanırım.

Cevap için teşekkürler. Eve geçince inceleyeceğim attığınız kanalı.
Yok hocam görüntü ayarı için söylemedim, bu uçağı kontrol ederken gerçek simülasyon gibi bir seçecek var gerçek uçak sürerkenki gibi oluyor her şey oyun hiç yardım etmiyor. Onu kast etmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı