Steam'den oyunu başlattığım zaman yönetici olarak çalıştırmaya izin veriyorum ve bir ekran geliyor o ekran geldikten 5sn sonra oyun crash falan vermeden kendi kendine kapanıyor. Bu arada oyun açtığım anda yanıt vermiyor yazıyor ancak ekran beyazlaşmıyor, sadece görev çubuğunda baktığımda yazıyor.
Kullanıcı adınızda Türkçe karakter olmasından dolayı kaynaklanıyor olabilir. Aşağıdaki rehberi uygulayıp kullanıcı adınızdaki Türkçe karakterleri kaldırır mısınız?
Uyarı: Rehberi yazıp farklı bilgisayarlarda test ettiğimde sorun yaşamamıştım fakat son zamanlarda uygulayıp sorun yaşadığını belirten kullanıcılar olmuş. Yapmayı düşünen varsa bunun bilincinde olarak yapsın. Eğer sorun çıkma ihtimalinden endişeliyseniz ama yine de Türkçe karakterden kurtulmak...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Umarım doğru atmışımdır, bu konularda beceriksizim
Kullanıcı adınızda Türkçe karakter olmasından dolayı kaynaklanıyor olabilir. Aşağıdaki rehberi uygulayıp kullanıcı adınızdaki Türkçe karakterleri kaldırır mısınız?
Uyarı: Rehberi yazıp farklı bilgisayarlarda test ettiğimde sorun yaşamamıştım fakat son zamanlarda uygulayıp sorun yaşadığını belirten kullanıcılar olmuş. Yapmayı düşünen varsa bunun bilincinde olarak yapsın. Eğer sorun çıkma ihtimalinden endişeliyseniz ama yine de Türkçe karakterden kurtulmak...