Flight Simulator X alınır mı?

Abdulkadir6820

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Flight Simulator X almak istiyorum ve 60GB boş yerim var. GTX 1050, i510300H ve 8 GB RAM'im var. Oyunu rahat oynayabilir miyim? Almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Flight Simulator X almak istiyorum ve 60GB boş yerim var. GTX 1050, i510300H ve 8 GB RAM'im var. Oyunu rahat oynayabilir miyim? Almalı mıyım?
Hayır alınmaz. Optimizasyonu çok kötü. Yıllardır güncelleme almadı ve 32-bit. Sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun bir yerden sonra performans takılıyor. X-Plane 11 almanızı tavsiye ederim. Optimizasyon olarak daha iyi, ücretsiz olarak bir çok eklenti var en azından yelpaze FSX'den daha geniş. FSX'i güzelleştirmek için tonlarca eklenti alıp en az bir 300 liraya kıyacaksınız. Ve aldığınız performans kötü olacak. MSFS2020 tavsiye etmiyorum şuanlık optimizasyonu kötü, fizikleri gerçekçi değil zaten sisteminiz ile aşırı iyi bir performans vermez. Yani kaldırır mı kaldırır ama düşük ayarlar filan. X-Plane 11 gerçekçilik anlamında, optimizasyon anlamında, ücretsiz eklenti çeşitliliği ve hem de fiyat anlamında da daha iyi. Fiyat olarak hem simülasyon çok pahalı değil hem de uçak satın almak isterseniz diğer simülasyonlara göre daha ucuza gelir.
Game Pass üzerinden edinmen daha mantıklı olur. En azından o oyunu oynayamazsan diğer oyunları oynayabilirsin.
Flight Simulator X (2006) demiş, siz Flight Simulator (2020)'den bahsediyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı