Flight Simulator yavaş indiriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Joell

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 24Mbit internetim ile Flight Simulator 2020 6 saatte sadece 13GB indirdi sizce normal mi?

Bu çileyi biz de çektik mecbur bekleyeceksin diskinin hızına da bağlı yükleme hızı. Yanda yükleme de yapıyor ağ kullanımı durursa sakın kapatmaya kalkma sorun yok ortada.
Oyun yüklenirken bazen ağın tamamını kullanamıyor oyun yüklerken yanda görev yöneticisi açık dursun ve ağ kullanımı 0-1 arasına gelince bilgisayarı kapayıp açın ben böyle yapa yapa indirdim.

Yanlış, neden kapattın ki paso indirmesi gerekmiyor, indirdiğini yükleyip tekrar öbür partilere geçmesi gerekiyor. Kendi haline bırakın.

Hayır, yanlışınız var indirdiğini yükleme durumu değil bu 6 saat süremez bu işlem. Arkadaş sizin gibi düşünüp kapatmamış ve 12 saatte 25Gb yüklemiş ben yaparak 4 saatte yükledim.
İndirdiğini yükleme gibi bir durum değil bu bilginiz olsun diye söylüyorum.

Arkadaşlar 24Mbit internetim ile Flight Simulator 2020 6 saatte sadece 13GB indirdi sizce normal mi?
Çözümü burda paylaşıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…