Flight Simulator yavaş indiriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Bu çileyi biz de çektik mecbur bekleyeceksin diskinin hızına da bağlı yükleme hızı. Yanda yükleme de yapıyor ağ kullanımı durursa sakın kapatmaya kalkma sorun yok ortada.
Oyun yüklenirken bazen ağın tamamını kullanamıyor oyun yüklerken yanda görev yöneticisi açık dursun ve ağ kullanımı 0-1 arasına gelince bilgisayarı kapayıp açın ben böyle yapa yapa indirdim.

Yanlış, neden kapattın ki paso indirmesi gerekmiyor, indirdiğini yükleyip tekrar öbür partilere geçmesi gerekiyor. Kendi haline bırakın.

Bu çileyi biz de çektik mecbur bekleyeceksin diskinin hızına da bağlı yükleme hızı. Yanda yükleme de yapıyor ağ kullanımı durursa sakın kapatmaya kalkma sorun yok ortada.

Yanlış, neden kapattın ki paso indirmesi gerekmiyor, indirdiğini yükleyip tekrar öbür partilere geçmesi gerekiyor.
Hayır, yanlışınız var indirdiğini yükleme durumu değil bu 6 saat süremez bu işlem. Arkadaş sizin gibi düşünüp kapatmamış ve 12 saatte 25Gb yüklemiş ben yaparak 4 saatte yükledim.
İndirdiğini yükleme gibi bir durum değil bu bilginiz olsun diye söylüyorum.

Arkadaşlar 24Mbit internetim ile Flight Simulator 2020 6 saatte sadece 13GB indirdi sizce normal mi?
Çözümü burda paylaşıldı...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı