Float değeri 0.006x olan Seçkin Yapım AK-47'nin değeri nedir?

veqreas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce CS pazarında gezerken tüm seçkin yapım AK-47'lerin float değerinin 0.05xxx olduğunu gördüm. Kendi silahıma baktığımda bu değerin 0.006xxx olduğunu gördüm. Silahın değeri nedir? (0.05 floata sahip silahlar 6.67 dolar.)

Ekran görüntüsü 2024-08-01 235447.png

7 dolar civarına koymayı deneyebilirsin. 0.003xx float değerine sahip olanı 8 dolara koyulmuş ancak alınacağını pek sanmam. Belki nadiren float değerine takıntılı birisi denk gelirse o alabilir. Alt seviye bir skin olduğu için float değerini çok takmazlar bu skinde.

7 dolar civarına koymayı deneyebilirsin. 0.003 float değerlisi 8 dolara koyulmuş ancak alınacağını pek sanmam. Belki nadiren float değerine takıntılı birisi denk gelirse o alabilir. Alt seviye bir skin olduğu için float değeri çok takılmaz bu skinde.
Tamamdır,teşekkür ederim.

Overpay katacak bir seyi yok. Seninkinden daha düsük floata sahip binlerce skin var... pazarlarda "Elite Build FN" fiyati neyse o fiyattan satabilirsin.

O bahsettigin 0,05'in yüksek fiyattan satilmasinin sebebi üzerinde yapistirilmis olan stickerlardan dolayidir. Skinlerin üzerindeki pahali stickerlar, silaha 10% - 15% overpay katabiliyor. Tabii bu, stickerin nereye yapistirildigina, stickerin kazınma durumuna, skine uyumluluğuna, ne kadar nadir oluşuna göre değişebiliyor.
Ve seninkinde hiç sticker yok.

1722548203526.png

Son düzenleme:
Overpay katacak bir seyi yok. Seninkinde daha düsük floata sahip binlerce skin var...pazarlarda "Elite Build FN" fiyati neyse o fiyattan satabilirsin.

O bahsettigin 0, 05'in yüksek fiyattan satilmasinin sebebi üzerinde yapistirilmis olan stickerlardan dolayidir. Skinlerin üzerindeki pahali stickerlar, silaha 10% - 15% overpay katabiliyor. Tabii bu, stickerin nereye yapistirildigina, asinma durumuna, skine uyumluluguna, ne kadar nadir oluşuna göre değişiyor.
Ve seninkinde hiç sticker yok.

Eki Görüntüle 2271170
Çok teşekkür ederim. Bilen birilerine danışmak istedim. Ben pek anlamıyorum bu işlerden😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı