FLO'dan alınan ayakkabı 3 ay geçmesine rağmen iade edilir mi?

zoin

Hectopat
Arkadaşlar selam bundan 2 ay önce Temmuz'da ayakkabi almıştım Flo'da, 700 TL'ye ama beyaz olduğu için çabuk kirleniyor ve çok zor yıkanıyor. Fişi yanımda hatta kutusuda var gidip değiştirebilir miyim? Zaten 6 ay süresi var ama ayakkabıda sorun yok kabul etmezler diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam bundan 2 ay önce Temmuz'da ayakkabi almıştım Flo'da, 700 TL'ye ama beyaz olduğu için çabuk kirleniyor ve çok zor yıkanıyor. Fişi yanımda hatta kutusuda var gidip değiştirebilir miyim? Zaten 6 ay süresi var ama ayakkabıda sorun yok kabul etmezler diye korkuyorum.
Kabul ederler Flo'da değişim yapmak kolay.

İade alırlar ama kullandın bir ürünü iade etmeyi düşünmek başka bir cehalet.

İlk defa mı beyaz ayakkabı alıyorsunuz? Böyle bir durumdan ötürü iade alacaklarını sanmıyorum.
Yani daha öncedende almıştım ama bu kadar olmamıştı

İade alırlar ama kullandın bir ürünü iade etmeyi düşünmek başka bir cehalet.
Cehaletle ne alakası var dostum ayakkabi çok kirleniyor banada böyle bir hak veriliyorsa kullanirim ne olmuşki.

Yani daha önceden de almıştım ama bu kadar olmamıştı.

Cehaletle ne alakası var dostum ayakkabi çok kirleniyor bana da böyle bir hak veriliyorsa kullanirim ne olmuşki.

Flo iade konusunda sorunsuz ama burada bir ürün 1 2 gün değil de 2 ay kullanıp iade etmeyi düşünmek çok saçma ben olsam böyle bir müşteri gelse bırak iadeyi mağazadan atardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı