Flörtle konuşacak hiçbir şey kalmadı

Konuşulcak bir şey bulunmayınca yürümüyor olmaz demektir bu bence aynısı arkadaş içinde geçerli.

Konuşulcak bir şey bulunmayınca yürümüyor olmaz demektir bu bence aynısı arkadaş içinde geçerli.
Yürümeyle falan alakası yok bence çoğumuzun hayatı rutin olduğu için anlatacak pek bir şey olmuyor sadece.

Aslında anime konuşulmaz, öylesine yazmıştım ama son çare olarak konuşulabilir diye düşünüyorum. Hiç yoktan iyidir.
Konuşulur aslında hocam. Biz okulda hangi anime kızı daha güzel veya neden bu finalle bitirdiler gibi sohbetler başlatıyoruz sonrası da geliyor zaten bir türlü. Konu konuyu açıyor anlayacağınız.

Konuşulur aslında hocam. Biz okulda hangi anime kızı daha güzel veya neden bu finalle bitirdiler gibi sohbetler başlatıyoruz sonrası da geliyor zaten bir türlü. Konu konuyu açıyor anlayacağınız.
Arkadaşlar arasında konuşulur ama yeni tanıştığınız veya sevgili olacağınız kız arasında konuşulmaz bence. Yani en azından bana mantıklı gelmiyor.

Bu arada ortamınız güzelmiş, hangi okul söyleyin de ben de geleyim okula .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…