LordxVader
Hectopat
Evlenme teklifi et.
Yürümeyle falan alakası yok bence çoğumuzun hayatı rutin olduğu için anlatacak pek bir şey olmuyor sadece.Konuşulcak bir şey bulunmayınca yürümüyor olmaz demektir bu bence aynısı arkadaş içinde geçerli.
Bu da mantıklı aslında. Bir animeci olarak sadece bana mantıklı geliyor da olabilir. Belki kızı sarar animeler.Anime hakkında konuş. İzlemiyorsa başlat.
Aslında anime konuşulmaz, öylesine yazmıştım ama son çare olarak konuşulabilir diye düşünüyorum. Hiç yoktan iyidir.Bu da mantıklı aslında. Bir animeci olarak sadece bana mantıklı geliyor da olabilir. Belki kızı sarar animeler.
Konuşulur aslında hocam. Biz okulda hangi anime kızı daha güzel veya neden bu finalle bitirdiler gibi sohbetler başlatıyoruz sonrası da geliyor zaten bir türlü. Konu konuyu açıyor anlayacağınız.Aslında anime konuşulmaz, öylesine yazmıştım ama son çare olarak konuşulabilir diye düşünüyorum. Hiç yoktan iyidir.
17 gircem.Kaç yaşındasın?
Arkadaşlar arasında konuşulur ama yeni tanıştığınız veya sevgili olacağınız kız arasında konuşulmaz bence. Yani en azından bana mantıklı gelmiyor.Konuşulur aslında hocam. Biz okulda hangi anime kızı daha güzel veya neden bu finalle bitirdiler gibi sohbetler başlatıyoruz sonrası da geliyor zaten bir türlü. Konu konuyu açıyor anlayacağınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.