Flörtleşip yazmayan kız

Tam olarak nerde etmiş hocam açıklayabilir misin? bilmiyorum, aşık olmak insanı aptallaştırıyor, artı sağlıklı düşünecek durumda değildim bir kaç aydır.
Ben: Ben yazmadan yazmıyorsun ha?

Kız: Sen yaz işte güzel böyle.

Ben: Ben biraz da senden bekliyorum ama.

Kız: Ha öyle mi olmuş (dalga geçiyor burada :D)

Hallederiz.

Ben: Ha. ("ha öyle mi olmuş'a yanıt")

Kız: Olsun ne yapalım?
Kendi gururunu bırakıp kızın arkasını kaldırmışsın baya. Kız da senle dalga geçip üstüne kendini bir şey zannetmiş. Her neyse hata hatadır bir daha yapmazsan aynı hatayı ne mutlu sana. Kendinizle dalga geçmelerine izin vermeyin aksine siz dalga geçin üstünde siz üste olun. T.C kızları çoğunluğu aynen böyle bunların haddini bildirmek lazım bana göre. Konuyu çok okumadım sadece bu kısımı okuyarak konuştum bu arada.

Kendi gururunu bırakıp kızın arkasını kaldırmışsın baya. Kız da senle dalga geçip üstüne kendini bir şey zannetmiş. Her neyse hata hatadır bir daha yapmazsan aynı hatayı ne mutlu sana. Kendinizle dalga geçmelerine izin vermeyin aksine siz dalga geçin üstünde siz üste olun. T.C kızları çoğunluğu aynen böyle bunların haddini bildirmek lazım bana göre. Konuyu çok okumadım sadece bu kısımı okuyarak konuştum bu arada.
Doğru hocam her şeyin bir alıcısı var gibi düşünün ve karşıdakine verilmesi gerekenden fazla değer verince kendisini tabii ki ULTRA ÜBER SÜPER değerli bir şey sanıyor. Benim hatam bu konudan haberim olup da pratiği uygulamaya dökememem, çünkü aşık olduktan sonra artık algılar kapanıyor, mantıklı düşünme duruyor. Bu kız ilk konuşmamızda özgüveni baya düşüktü, dediğim gibi ben ona değer verdikçe artık üste çıkmaya başladı. Zahmet olmazsa son yazdığım konuşmaya da bakabilir misin? teşekkür ederim.

Kız direkt: Ne yapmaya çalıştın, neden? Diye sordu

Ben: Konuşmak istemiyor gibiydin zorlamak istemedim

Kız: Sonra da engelledin konuşmak istemeyen ben olsam bunu ben yapmaz mıydım
B: Anladım vs.

Kız: Neden bu fikrinden vazgeçtin

B:" iyi zaman geçireceğimizi düşünüyorum" vesaire...

Kız: "bence de öyle olurdu ama bunlar çok samimi gelmedi" vesaire.

B: Sen benim yerime koyamazsın kendini seninle zaman geçirmek istiyordum fakat aynı şeyi senden göremedim aynı hislerim baskın geldi ve yazmak istedim

Kız: Hmm

Ben: Açıklığa kavuşmuştur umarım bazı şeyler

Kız: Yani evet
Silmiş miydin mesajlarımızı

Ben: Evet yani açıp okumak üzüyordu

Kız: Ya :( neyse özür dilerim kırdıysam

Ben: Ben de özür dilerim

Şimdi bu kıza engel atmam içine mi oturmuş? Yoksa bana cezai işlem mi kesiyor? Yoksa sadece ne yapmaya çalıştığımı mı anlamaya çalışmış? Anlamadım.
Ona engel attığın için sana herhangi bir kızgınlık hissetmemiş aksine hiç umursamamış. Geri yazdığın için de tekrar pohpohlamışsın kızı. O hmm diyişi var ya o kadar ilgilenmediğini belli ediyor ki. Her neyse kızı silip atmışsın sanırım mükemmel yapmışın.

Ona engel attığın için sana herhangi bir kızgınlık hissetmemiş aksine hiç umursamamış. Geri yazdığın için de tekrar pohpohlamışsın kızı. O hmm diyişi var ya o kadar ilgilenmediğini belli ediyor ki. Her neyse kızı silip atmışsın sanırım mükemmel yapmışın.

Orada aslında tam olarak "hmm" demiyor, buraya yazamayacağım başka bir soru daha soruyordu, iki kere falan "mesajlarımızı sildin mi" vesaire deyip yazdığı şeyler için kırdıysam özür dilemesi vesaire beni umutlandırdı 3 gramlık, bilmiyorum yanılmışım galiba. Evet sildim her yerden bu kızı. "şu an aktif acaba napıyor? takipçisi azalıp artıyor acaba kim" gibi şeyleri düşünüp stalklamak çok kafa ütülüyordu. Teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı