Flörtleşip yazmayan kız

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam tekrardan merhaba umarım rahatsız etmiyorumdur, anlattığım konudan sonra biraz olaylar oldu, kafam bunlara takıldı. Bu konularda sizi bilgili olarak da gördüm forumda, tekrardan konu hakkında tartışmak istiyorum. Konu başında anlattığım olaydan sonra ben kızı engelledim, fakat pişman oldum bir süre sonra tekrardan mesaj attım. "merhaba biraz konuşabilir miyiz" vesaire diye,
Konuşmayı detaylı özetleyeyim;

Kız direkt: Ne yapmaya çalıştın, neden? Diye sordu

Ben: Konuşmak istemiyor gibiydin zorlamak istemedim

Kız: Sonra da engelledin konuşmak istemeyen ben olsam bunu ben yapmaz mıydım?

B: Anladım vs.

Kız: Neden bu fikrinden vazgeçtin

B:" iyi zaman geçireceğimizi düşünüyorum" vesaire...

Kız: "bence de öyle olurdu ama bunlar çok samimi gelmedi" vesaire.

B: Sen benim yerime koyamazsın kendini seninle zaman geçirmek istiyordum fakat aynı şeyi senden göremedim aynı hislerim baskın geldi ve yazmak istedim

Kız: Hmm

Ben: Açıklığa kavuşmuştur umarım bazı şeyler

Kız: Yani evet
Silmiş miydin mesajlarımızı

Ben: Evet yani açıp okumak üzüyordu

Kız: Ya :( neyse özür dilerim kırdıysam

Ben: Ben de özür dilerim

Şimdi bu kıza engel atmam içine mi oturmuş? Yoksa bana cezai işlem mi kesiyor? Yoksa sadece ne yapmaya çalıştığımı mı anlamaya çalışmış? Anlamadım.

Şimdi bu kıza engel atmam içine mi oturmuş? Yoksa bana cezai işlem mi kesiyor? Yoksa sadece ne yapmaya çalıştığımı mı anlamaya çalışmış? Anlamadım.

Yüzünüze karşı iyi davranmış ama muhtemelen arkadaşları arasında bunun dalgasını geçiyor kendisine yüz vermeyen erkeğin de peşinden koşup kızlarla dedikodusunu yapıyordur.

Yüzünüze karşı iyi davranmış ama muhtemelen arkadaşları arasında bunun dalgasını geçiyor kendisine yüz vermeyen erkeğin de peşinden koşup kızlarla dedikodusunu yapıyordur.

Günümüz ilişkileri maalesef bol manipülasyon ve taktiklerle yürüyor "kaçan kovalanır, görüldü atmış, aktif olup yazmamış, soğuk yapmış, ilgi vermiş sonra geri çekmiş, mesaja bakmamış" vesaire. Uzar da gider. bu tarz ilişkiler gerçekte öyle olmadığın bir kişiyi oynamayı gerektirdiği için hiç samimi gelmiyor. Bunlar olmadan da güzel şeyler olabileceğini düşünmüştüm bu kızda, yanılmışım

Günümüz ilişkileri maalesef bol manipülasyon ve taktiklerle yürüyor "kaçan kovalanır, görüldü atmış, aktif olup yazmamış, soğuk yapmış, ilgi vermiş sonra geri çekmiş, mesaja bakmamış"

İlişkinin doğalı bu, ilişki güç mücadelesidir kim daha güçsüzse o kişi muhtaç olur ve diğer kişinin peşinden koşar. İlişkiler dizilerde filmlerde masallarda anlatıldığı gibi iki kişinin bir masaya oturup diplomatik ilişkilerle ikisinin de faydasına olacak şekilde çalışmaz. Öyle olsaydı çok farklı sosyal çevrelerden evlilikler görürdük ama ilişkilerin hepsinde görebileceğin gibi feminen taraf daha alt tabakadan gelir ve maskülen tarafın isteklerini kabul eder ki sağlıklı bir çocuk garantisi olsun. İlişkilerin en temeli budur kadın sağlıklı ve hayatı garantide bir çocuk istediği için bulabileceği en güçlü erkeği bulmak ister dolayısıyla da cinselliğini kurnazlığını kullanır çünkü başka kullanabileceği erkeği etkileyebileceği silahı yoktur. Bu oyunları hem kendi gelecekleri hem de toplumun iyiliği için yapıyorlar. Kadınlar her kendine aşık olanla birlikte olsaydı insanlık tarihinin başlaması ile bitmesi bir olurdu. Bu gerçekleri kabul edip ilişkilere satranç oyunu gibi bakarsanız çok rahatlarsınız.

İlişkinin doğalı bu, ilişki güç mücadelesidir kim daha güçsüzse o kişi muhtaç olur ve diğer kişinin peşinden koşar. İlişkiler dizilerde filmlerde masallarda anlatıldığı gibi iki kişinin bir masaya oturup diplomatik ilişkilerle ikisinin de faydasına olacak şekilde çalışmaz. Öyle olsaydı çok farklı sosyal çevrelerden evlilikler görürdük ama ilişkilerin hepsinde görebileceğin gibi feminen taraf daha alt tabakadan gelir ve maskülen tarafın isteklerini kabul eder ki sağlıklı bir çocuk garantisi olsun. İlişkilerin en temeli budur kadın sağlıklı ve hayatı garantide bir çocuk istediği için bulabileceği en güçlü erkeği bulmak ister dolayısıyla da cinselliğini kurnazlığını kullanır çünkü başka kullanabileceği erkeği etkileyebileceği silahı yoktur. Bu oyunları hem kendi gelecekleri hem de toplumun iyiliği için yapıyorlar. Kadınlar her kendine aşık olanla birlikte olsaydı insanlık tarihinin başlaması ile bitmesi bir olurdu. Bu gerçekleri kabul edip ilişkilere satranç oyunu gibi bakarsanız çok rahatlarsınız.
Çok haklısınız, verilebilecek en realist tavsiyeyi vermişsiniz. Durum dediğiniz gibi tamamen içgüdüsel ve de genellikle çıkar odaklı. Teşekkür ederim bu önerileri dikkate alarak ilerleyeceğim her zaman.

Kızın muhtemelen alternatifi var, alternatifi olduğu için de sana karşı biraz ilgisiz davranıyor. Şöyle düşünebilirsin: Seni gerçekten sevseydi, senle zaman geçirmek istemez miydi? Bence isterdi. Siz yazmadığınız sürece yazmıyorsa da bu kızdan zaten olmaz. Kızların çoğunun birden fazla alternatifi olabiliyor.
Katılıyorum hocam, bende çok yaşadım bu durumu geçtiğimiz yıllarda.

@ledz3ppelin size cezai işlem kesiyor olabilir de kızı bir kere engellediğiniz için her şeyin eskisi gibi olacağını sanmam. Kızın içinde ister istemez size karşı bir güvensizlik, kırgınlık var. Madem engellediniz, neden tekrardan yazıyorsunuz ki?

@ledz3ppelin size cezai işlem kesiyor olabilir de kızı bir kere engellediğiniz için her şeyin eskisi gibi olacağını sanmam. Kızın içinde ister istemez size karşı bir güvensizlik, kırgınlık var. Madem engellediniz, neden tekrardan yazıyorsunuz ki?
Hocam ben kendimi bildim bileli insan ilişkilerinde sıkıntı çektim. Arkadaş, flört vesaire fark etmiyor, geçmiş deneyimlerimde tek bir parlak anım bile olmadı. Kızın bana yazdığı şeyden dolayı (öyle mi olmuş vesaire.) kafam zaten çorba gibiydi, engelledim ve pişman oldum. Evet yaptığım aşırı absürt. Bu olaydan sonra zaten kıza içim o kadar da atmıyor, paylaşımlarını hikayelerini vesaire görüp tekrardan hatırlamamak için sildim her yerden kızı. zaten boşa kürek çekiyorum hissi bitiriyordu beni. böylelikle şansım da sıfıra inmiş oldu, ama olsun. Unuturum belki (anlık 00:00 kek gününüz kutlu olsun ^^)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı