Flörtleşip yazmayan kız

Aşırı cringe oldum sen bu kızı halen düşünüyor musun ya. Bildiğin rezil hüsran etmiş seni bu konunun devam etmesi bile saçmalık.
tam olarak nerde etmiş hocam açıklayabilir misin? bilmiyorum, aşık olmak insanı aptallaştırıyor, artı sağlıklı düşünecek durumda değildim bir kaç aydır.

Tam olarak nerde etmiş hocam açıklayabilir misin? bilmiyorum, aşık olmak insanı aptallaştırıyor, artı sağlıklı düşünecek durumda değildim bir kaç aydır.
Kendi gururunu bırakıp kızın arkasını kaldırmışsın baya. Kız da senle dalga geçip üstüne kendini bir şey zannetmiş. Her neyse hata hatadır bir daha yapmazsan aynı hatayı ne mutlu sana. Kendinizle dalga geçmelerine izin vermeyin aksine siz dalga geçin üstünde siz üste olun. T.C kızları çoğunluğu aynen böyle bunların haddini bildirmek lazım bana göre. Konuyu çok okumadım sadece bu kısımı okuyarak konuştum bu arada.

Doğru hocam her şeyin bir alıcısı var gibi düşünün ve karşıdakine verilmesi gerekenden fazla değer verince kendisini tabii ki ULTRA ÜBER SÜPER değerli bir şey sanıyor. Benim hatam bu konudan haberim olup da pratiği uygulamaya dökememem, çünkü aşık olduktan sonra artık algılar kapanıyor, mantıklı düşünme duruyor. Bu kız ilk konuşmamızda özgüveni baya düşüktü, dediğim gibi ben ona değer verdikçe artık üste çıkmaya başladı. Zahmet olmazsa son yazdığım konuşmaya da bakabilir misin? teşekkür ederim.

Ona engel attığın için sana herhangi bir kızgınlık hissetmemiş aksine hiç umursamamış. Geri yazdığın için de tekrar pohpohlamışsın kızı. O hmm diyişi var ya o kadar ilgilenmediğini belli ediyor ki. Her neyse kızı silip atmışsın sanırım mükemmel yapmışın.

Orada aslında tam olarak "hmm" demiyor, buraya yazamayacağım başka bir soru daha soruyordu, iki kere falan "mesajlarımızı sildin mi" vesaire deyip yazdığı şeyler için kırdıysam özür dilemesi vesaire beni umutlandırdı 3 gramlık, bilmiyorum yanılmışım galiba. Evet sildim her yerden bu kızı. "şu an aktif acaba napıyor? takipçisi azalıp artıyor acaba kim" gibi şeyleri düşünüp stalklamak çok kafa ütülüyordu. Teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…