Çözüldü Flowchart klavyeden girilen 3 sayıyı toplayıp ekrana yazdıran program akışı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar merhaba, flowchart üzerinden klavyeden girilen 3 sayıyı toplayıp ekrana yazdıran program akışı yapabilir misiniz? Fakat sayı girilmesi gereken yerler şöyle olmamalı;
Sayı girin, sayi1.
Sayı girin, sayi2.
Sayı girin, sayi3.
Böyle olmamalı, sadece bir tane sayı girilmesini isteyeceğiz ve onu 3 kere tekrarlatacağız.
Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Yarına ödev. Yardım edicek yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sayıyı üç kere çarpacak diye anlamışım ben.

Hocam 3 kere yazıcağız, öyle yapsam 2 kere yazmaz mı.

Hayir hocam. 1. yi aliyor tekrar istiyor, 2. aliyor tekrar istiyor, 3. aliyor i 3'ten kucuk olmadığı için tekrar istemiyor. Boyle dogru olması lazım.
Tamamdır hocam teşekkürler, gece gece biraz kafa ütülüyorum gibi oluyor özür diliyorum.

Çözüm
adamsınız hocam yapıyorum.

Hocam çok teşekkür ederim, kralsınız adamsınız hakkınızı ödeyemem.

Rica ederim, bu arada ne okuyorsun bizde (bil müh.) sene başı gösterdiler sizde yeni gösterildiğine göre lise programı falan mı?
Bilişim hocam, hocam eski seneyi hatırlamak için göstediler de işte ben de hatırlamıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…