- Makaleler
- 23
Bence gayet yakışır. Ricer neden olalım. [emoji16] Bi Skyline falan olsa. [emoji23]"Ricer"ler bastı burayı.
Son düzenleme:
Bence gayet yakışır. Ricer neden olalım. [emoji16] Bi Skyline falan olsa. [emoji23]"Ricer"ler bastı burayı.
Ricer dedim dikkat ederseniz racer değil.Bı Skyline falan olsa. [emoji23]
Fark ettim. [emoji4] Kaplama ile çıkartma aynı şey mi? Kaplama araca bambaşka bir hava katar. Ama çıkarma... [emoji53]Ricer dedim dikkat ederseniz racer değil.
"This sticker adds 5 bhp"
Halk adıyla apaçi arabası diyebileceğimiz türdür bunlar.
Her türlü bütçede apaçi olduklarını arabalarıyla bağıra bağıra gösterirler.
![]()
![]()
![]()
![]()
Çıkarma gerçekten o arabaya/sürücüye sponsor olunduğunda ve ya o araçta kullanıldığında güzel duruyor yoksa bizim şehir yollarında kullandığımız 100 beygir 1.6 turbo motorlu arabalarda gerçekten komik duruyor.Fark ettim. [emoji4] Kaplama ile çıkartma aynı şey mi? Kaplama araca bambaşka bir hava katar. Ama çıkarma... [emoji53]
Hele şu ticarilerin yan camlarına yapılan aynı arabanın çiziminin çıkartması oluyor ya. Araçtan soğutuyor insanı.Çıkarma gerçekten o arabaya/sürücüye sponsor olunduğunda ve ya o araçta kullanıldığında güzel duruyor yoksa bizim şehir yollarında kullandığımız 100 beygir 1.6 turbo motorlu arabalarda gerçekten komik duruyor.
Kaplama ise anlaşıldığı gibi ne tür kaplama yapıldığına göre.
Tuner:
![]()
Ricer:
![]()
Bu arada o Lambo'nun tam videosunu atayım anlarsın sıkıntının sadece kaplama olmadığını:
Alttaki gibi arabanın süspansiyonlarını dengesiz yapmaları da ayrı kanser.Bu arada eğer paranız ve vaktiniz varsa Fluence için birkaç performans parçası ve daha iyi jantlar ve lastikler alarak hem daha seri hem de daha rahat bir sürüş sağlayabilirsiniz.Hele şu ticarilerin yan camlarına yapılan aynı arabanın çiziminin çıkartması oluyor ya. Araçtan soğutuyor insanı.

My Life Be Like olmasın o?"Malak mi layk oooo aaa"
Yurdum insanı şarkıyı ararken genelde bu şekilde yazdığı için, ufak bir espiri yaptım.My Life Be Like olmasın o?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.