O kafayla hiç bir şey olmaz tabii. Yavaş yavaş öğrenmek daha iyi. Unity oyun motoru'nu öğrendiğim zamanda yavas yavaş ilerlemiştim.Değer. Ancak öyle hemen uygulama geliştirmek istiyorum Flutter ile herşeyi yaparım ile düşünürseniz hiçbir şey yapamazsınız.
2023 yılında Mobil Uygulama Geliştirme alanında kariyer edinmek için bence çok güzel bir başlangıç. Ancak flutter native uygulama çıkardığı için native kısımları da bilmende fayda var, herkes java için çok ön yargılı ancak bazı dezavantajları hariç -ki her dilin bir dezavantajı vardır- Go dilinden sonra kodlamaktan en çok keyif aldığım diller arasında, aslında javadan başlamana gerek yok çünkü artık Kotlin dili Android camiasını tabiri caizse tamamen ele geçirmiş durumda. bence kariyerine flutter ile başlayıp daha sonrasında native ile uğraşırsın Java veya Kotlin senin için çok daha yararlı olacaktır. İyi çalışmalarUygulama geliştirmek istedim. Baktım, Java çok karışık. Ben de Flutter geliştireyim dedim ama hiçbir şey bilmiyorum. Zamanımı harcamaya değer mi?
Java’da kodlamak keyifli fakat hantal ve eski bir dil artık, daha iyi alternatifleri var. Ayrıca OOP da pek sevilen bir şey değil.2023 yılında Mobil Uygulama Geliştirme alanında kariyer edinmek için bence çok güzel bir başlangıç. Ancak flutter native uygulama çıkardığı için native kısımları da bilmende fayda var, herkes java için çok ön yargılı ancak bazı dezavantajları hariç -ki her dilin bir dezavantajı vardır- Go dilinden sonra kodlamaktan en çok keyif aldığım diller arasında, aslında javadan başlamana gerek yok çünkü artık Kotlin dili Android camiasını tabiri caizse tamamen ele geçirmiş durumda. bence kariyerine flutter ile başlayıp daha sonrasında native ile uğraşırsın Java veya Kotlin senin için çok daha yararlı olacaktır. İyi çalışmalar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.