.Flv dosyasını kalite düşmeden dönüştürme veya editleme

Ahmet Gürses

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2014
Mesajlar
757
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Rölanti
Obs'den kaydettigim video'yu sony vegas veya movie marker'da editleyemiyorum. Flv dosyasını görmüyo. .Flv'den kalite düşürmeden converter edebilceğim program var mı?
 
Codec nedir?
Codec, şarkı veya video gibi medya dosyalarını sıkıştırır veya sıkıştırılmış dosyaları açar. Windows Media Player ve diğer uygulamalar medya dosyalarını yürütmek ve oluşturmak için codec bileşenlerini kullanır.

Codec bileşeni iki bölümden oluşabilir: medya dosyasını sıkıştıran kodlayıcı (kodlama) ve sıkıştırılmış dosyayı açan kod çözücü (kod çözme). Bazı codec bileşenleri bu bölümlerin ikisini de içerirken bazıları yalnızca birini içerir. (Kaynak: windows.microsoft.com: Codec bileşenleri: sık sorulan sorular - Windows Yardım
 
Adobe Media Encoder kullanabilirsin. Kalitesini bozmadan dönüştürmeyi yapar ve aynı zamanda videonun sabit diskte kapladığı yeri de azaltır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı