FLYDIGI Direwolf 2 alınır mı?

ÖzellikFlydigi Direwolf 2Fantech Eos Pro
Bağlantı TürüKablolu, Bluetooth 5.0, 2.4G KablosuzKablolu, Bluetooth 5.0, StrikeSpeed Kablosuz
UyumlulukPC, Nintendo Switch, TV, AndroidPC, Nintendo Switch, Android
Joystick ÖzellikleriHall Effect sensörlü, sürüklenme önleyiciHall Effect sensörlü, sürüklenme önleyici
Tetikleyici ÖzellikleriHall Effect tetikleyicilerHassas Hall Effect tetikleyiciler
TitreşimÇift titreşim motoru4 seviyeli ayarlanabilir titreşim
Ekstra Butonlar4 yeniden atanabilir ek düğmeProgramlanabilir arka pedallar
Pil Kapasitesi800mAh, 1-2 saat şarj süresiBelirtilmemiş
AğırlıkBelirtilmemiş272g
FiyatYaklaşık 1.399,99 TLYaklaşık 2,199.00 TL
Diğer Özellikler6 eksenli somatosensoriyel teknoloji, mecha-tactile ABXYCZ düğmeleri, hibrit D-PadDeğiştirilebilir başparmak çubukları ve D-Pad, hareket sensörü, hızlı tetik kilidi
Hocam elinize sağlık bilgilendirici tablo için.

Fiyat farkına karşın aralarında ciddi fark yok gibi hocam. Direwolf 2 alacağım teşekkür ederim desteğiniz için.
Hocam bende ikilemde kaldım.

Forumlarda biraz daha araştırdıktan sonra karar vereceğim.

Ama benim için konfor ve titreşim gücü önemli olduğu için EAS Pro daha dikkatimi çekiyor.

Hocam elinize sağlık bilgilendirici tablo için.

Hocam bende ikilemde kaldım.

Forumlarda biraz daha araştırdıktan sonra karar vereceğim.

Ama benim için konfor ve titreşim gücü önemli olduğu için eas Pro daha dikkatimi çekiyor.

Konfor arıyorsan flydigi kolları 9. nesil e benzer 9. nesil Xbox kolu da konforlu olduğu icin eas Pro'dan daha iyi titreşim gücü olarak da eas Pro da büyük ihtimal düz titreşim motorları vardır tetikler de var mı bilmiyorum bile ama flydigi var haberiniz olsun.

Konfor arıyorsan flydigi kolları 9. nesil e benzer 9. nesil Xbox kolu da konforlu olduğu icin eas Pro'dan daha iyi titreşim gücü olarak da eas Pro da büyük ihtimal düz titreşim motorları vardır tetikler de var mı bilmiyorum bile ama flydigi var haberiniz olsun.
Tetik kısımlarında ekstra varsa alabilirim aslında hocam.

Ama Vader 4 Pro'yu kaçırmam kötü oldu....

Onda 4 adet vardı.

Tetik kısımlarında ekstra varsa alabilirim aslında hocam.

Ama vader 4 Pro'yu kaçırmam kötü oldu...

Onda 4 adet vardı.

Vader 4 Pro da var tetik titreşimi ama bir alt bütçe dostu olan direwolf 2 de var mı emin değilim var diye incelemesini okumuştum Reddit de ama sen bir yine de kendi sitesinden bak. Hocam ben de kaçırdım 4 Pro'yu alacakdım banka 3D Secure kodunu göndermediği için alamadım sağlık olsun direwolf 2 de kötü değil ama çok beklentiniz olmasın benim beklentim çoktu vader 4 Pro bile beni mutlu etmedi öyle söyleyeyim çok gamepad kullanan biri değilim belki ondandır.

Vader 4 Pro da var tetik titreşimi ama bir alt bütçe dostu olan direwolf 2 de var mı emin değilim var diye incelemesini okumuştum Reddit de ama sen bir yine de kendi sitesinden bak. Hocam ben de kaçırdım 4 Pro'yu alacakdım banka 3D Secure kodunu göndermediği için alamadım sağlık olsun direwolf 2 de kötü değil ama çok beklentiniz olmasın benim beklentim çoktu vader 4 Pro bile beni mutlu etmedi öyle söyleyeyim çok gamepad kullanan biri değilim belki ondandır.
Sağlık olsun diyelim hocam.
Daha 10 günümüz var yılbaşının bitişine, illaki buna yakın ya da daha iyi Gamepad indirimleri de çıkar karşımıza.

Tatmin etme noktasında katılıyorum hocam.
Bende son zamanlarda aldığım ekipmanlarda aynı durumdan müzdarabimin ama bu sanırım oyunlara eskisi kadar bağlanamamamızdan da kaynaklanıyor olabilir...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı