Flydigi Direwolf 2 vs GameSir T4 Cyclone Pro vs EasySMX X15

PCsi Olmayando

Decapat
Yer
Osmaniye
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu ikisi arasında kalıp x15 siparişi vermiştim. Arkadaşımızın bu mesajından sonra gönlüm Direwolf'a kaymıştı ancak sipariş kargoya verilmişti, iptal edemediğim için bekliyorum. Temu'nun iade politikasını inceleyip iade edip Direwolf almak istiyorum.

Daha iyi tercih olacaktır hocam ancak iade edemezseniz X15'te sizi üzmez. Canınızı sıkmayın.

Kuponla, krediyle alırsanız en F/P olan X15. diğer ikisi arasında ben direwolf 2 alırdım çünkü diğeri switch düzeninde geliyor. Direwolf 2 daha güzel gözüküyor ayrıca.

X15 üretimden kaldırılmış. Ben de bunun yerine Easysmx X20 koyarak aynı kıyaslamayı yapmak istiyorum. Fikriniz nedir?

X15 üretimden kaldırılmış. Ben de bunun yerine Easysmx X20 koyarak aynı kıyaslamayı yapmak istiyorum. Fikriniz nedir?
X20 diğerlerinden çok daha iyi tabii ki de şu anda temu gibi risksiz alabileceğiniz bir platformda uyguna satılıyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…