Flydigi Vader 3 Pro Vs. Gulikit KK3 Pro

Bütçe
2000-3000
anladım hocam sizide darladım teşekkürler fikriniz için vader 3 pro veya supernovaya bir bakayım teşekkürler

Estağfurullah hocam istediğiniz zaman etiketleyebilirsiniz veya sorabilirsiniz
hocam siz cyclone 2yi övünce şimdi gözüm onada kaydı çünkü vader 3 proyu 2. el alıcam ve cyclone 2den daha pahalıya alıcam bu yurtdışından alırken mail vs. nasıl oluyor özetler misiniz birde bir sorun olursa ne tarz bi sorun olur ek vergi vs. var mı

Hocam bahsettiğim konuda hepsi var aslında. Sipariş verirken not kısmına TC yazıyorsunuz ve siparişi veriyorsunuz. Sipariş sonrası mailinizi atıyorsunuz ve size geri mail atıyorlar. Ek vergi olmadan elinize ulaşıyor. Garanti konusunda da fazlasıyla iyi bir site whatgeek. Şarj standının mıknatısı tam çalışmadığı için yeni ürün yolluyorlar şu an bana. Kullanımda hiç sorun olmamasına rağmen elindekini göndermeden yeni ürün yolladılar.

hocam bu fiyatı düşük gösterme hala aktif olarak yapıyolar dimi siparişi verdikten sonra yapamayız falan derlerse napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…