Flydigi Vader 3 Pro Vs. Gulikit KK3 Pro

Bütçe
2000-3000
10 gündü sanırım total ulaşma süresi

Gönderim için de 1 2 iş günü
tamamdır hocam teşekkürler mailime ertesi gün dönüş yaparlar heralde

10 gündü sanırım total ulaşma süresi

Gönderim için de 1 2 iş günü
Dear Customer,

Thank you for contacting us.

We will take care of this for you when doing the customs declaration.

If you have any questions, please feel free to contact me.

Have a nice day!

Sincerely

Susan
Böyle bir mail geldi sorun yok dimi

Son düzenleme:
tamamdır hocam teşekkürler mailime ertesi gün dönüş yaparlar heralde

Dear Customer,

Thank you for contacting us.

We will take care of this for you when doing the customs declaration.

If you have any questions, please feel free to contact me.

Have a nice day!

Sincerely

Susan
Böyle bir mail geldi sorun yok dimi
Evet hocam sıkıntı yok

hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama bazı forumlarda gördüm whatgeekten böyle diyip ek vergi çıkanlar olmuş sanırım öyle bişey oluyo mu olursa bişey olur mu
Hocam eski mesajlar daha çok onlar. Vergi çıksa dahi zaten geri ödemesini sağlıyorlar verginin yakın zamanda duymadım vergiye dair bir durum

Hocam eski mesajlar daha çok onlar. Vergi çıksa dahi zaten geri ödemesini sağlıyorlar verginin yakın zamanda duymadım vergiye dair bir durum
anladım hocam teşekkürler

hocam bidaha rahatsız ediyorum ama :d bu whatgeek gibi gümrükte faturayı düşük gösteren kolaylık sağlayan hangi siteler var biliyor musunuz bana bide keycaps vs. lazım çünkü

Son düzenleme:
anladım hocam teşekkürler

hocam bidaha rahatsız ediyorum ama :d bu whatgeek gibi gümrükte faturayı düşük gösteren kolaylık sağlayan hangi siteler var biliyor musunuz bana bide keycaps vs. lazım çünkü
Hocam epomaker vardı sanırım bi bikaç site daha vardı ama tam bilmiyorum foruma bakmak lazım. Wg üzerinde de vardı keycaps sanırım

Hocam epomaker vardı sanırım bi bikaç site daha vardı ama tam bilmiyorum foruma bakmak lazım. Wg üzerinde de vardı keycaps sanırım
1750719248759.png

hocam sitede hala böyle yazıyo kargoya verilmedi mi demek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı