Elektronik FLYDIGI Vader 4 Pro 3499 TL

Bu gamepadi kaçırmasam iyidi ya. Black flag edition cart curt diye almadım da bu fiyata en iyi gamepad buydu sanırım..

Hocam dongle bir türlü olmadı. Neden bilmiyorum % hareket etmiyor.

Sorunu hallettim hocam, dongle güncellerken beyaz ışığın hızlı yanıp sönmesi için bir 3 saniye kadar basılı tutmak gerekiyormuş. Çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.

Bu gamepadi kaçırmasam iyiydi ya. Black Flag Edition cart curt diye almadım da bu fiyata en iyi gamepad buydu sanırım.

Hocam Black Flag tasarım olarak düz siyahtan daha iyi geliyor bana keşke alsaydınız ama sağlık olsun.

Son düzenleme:
Çözdüğünüze sevindim hocam rica ederim faydalı olduysa ne mutlu bana.

Trde hala soygun yapıyorlar. Black friday zamanı aliexpres üzerinden yurt dışına sipariş vermiştim 50 dolara almıştım düz siyah modelini. Bunlara kaç tlden geliyor acaba 2-3x kar koyuyorlar.

TR'de hala soygun yapıyorlar. Black Friday zamanı AliExpress üzerinden yurt dışına sipariş vermiştim 50 dolara almıştım düz siyah modelini. Bunlara kaç TL'den geliyor acaba 2-3X kar koyuyorlar.

Maalesef şu anki fiyatı öyle hocam 3.499TL satın aldım ben yine bu fiyata göre çok iyiydi.

TR'de hala soygun yapıyorlar. Black Friday zamanı AliExpress üzerinden yurt dışına sipariş vermiştim 50 dolara almıştım düz siyah modelini. Bunlara kaç TL'den geliyor acaba 2-3X kar koyuyorlar.

İyi fiyata almıssınız hocam ben alırken 61 dolar civariydi ilk alışveriş indirimiyle bir de bunlar için gümrkük limitini düşürdü devlet şaka gibi.

İyi fiyata almıssınız hocam ben alırken 61 dolar civariydi ilk alışveriş indirimiyle bir de bunlar için gümrkük limitini düşürdü devlet şaka gibi.
Evet konuşmuştuk sizle. 50 dolar vergisiz bir de. Simdi de 2-3 hafta önce gamesirun kendi sitesinden cyclone 2 almıştım 42.5 dolara 2 gun once gümrüğe girdi bakalım geçer umarim. Vader 4 proyla yakın özellikleri tek tük fark var stick latencysi felan daha iyi cyclone 2nin.

hocam cyclone 2 henüz türkiyeye gelmedi sanırım o yüzden elinize geçtiyse deneyiminizi paylaşır mısınız Vader 4 pro'ya göre nasıl?

hocam cyclone 2 henüz türkiyeye gelmedi sanırım o yüzden elinize geçtiyse deneyiminizi paylaşır mısınız Vader 4 pro'ya göre nasıl?
Vader 4 proyu almanyadaki kuzenime sipariş etmiştim daha trye gelmediler ondan kendi tecrubem yok. Cyclone 2 ise bu fiyata mükemmel diyebilirim. Sevmediğim bir özelliği yok bundan önce xbox 9. nesil vardı onun upgrade edilmiş versiyonu gibi. Sadece cod oynadim onda da cok başarılı. Kağıt üstünde vader 4 pronun eksi yanları stick latencysisi cyclone 2den fazla ve arka tuşları cok ergonomik değil tabi kişisel tercih ama 4 tane. Onun dışında genel kalite ve premium hissiyat olarak herkes vader 4 pro daha iyi diyor ama ben vader 4 pro gelince de cyclone 2 kullanırım onu da satarim diye düşünüyorum. Cyclone 2ye baya alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…