Elektronik FLYDIGI Vader 4 Pro 3499 TL

Hocam ikinizede teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Gelecek hafta yüksek ihtimal bu ürünü sipariş vereceğim.

Hocam gelecek haftaya connect game indirimi bitebilir ondan 3500'e vader 4 Pro bulmayabilirsiniz yurt dışından alayım derseniz de yılbaşından sonra kargo gelirse gümrüğe almayabilirler, kargo ücretini 30 euro sınırına alacakları için haberiniz olsun.

Apex modelin de bir tane ekranı var programa gerek duymadan makrosunu ayarlarını oradan yapabiliyorsan düz olanı almak yerine Black Myth: Wukong olanı almak lazım 2000 Hz kablosuz bağlantı oranıyla vader 4 Pro'daki joystick ayarlama olayını eklemişler ona Apex de aparat var onunla sıkıyorsan çok sıkarsan kırılıyormuş ondan vader 4 Pro alman daha iyi olur ama sana kalmış tabii YouTube'da 2 sinin karşılaştırmalı incelemeleri i var biraz izle öyle al seçimini yap.
Hocam Apex deki özellikler çok tatmin edici ama o kırılma olayı ve garantisinin olmayışını göz önünde bulundurunca albenisi kaçıyor gibi...

En iyisi Vader almak gibi duruyor :)

Hocam gelecek haftaya connect game indirimi bitebilir ondan 3500'e vader 4 Pro bulmayabilirsiniz yurt dışından alayım derseniz de yılbaşından sonra kargo gelirse gümrüğe almayabilirler, kargo ücretini 30 euro sınırına alacakları için haberiniz olsun.

Hocam şu alışveriş işlerinde kısıtlı zamanı hiç sevmiyorum...

Tam yılbaşı haftası wraithesports da indirime girerse bu iki site aralarında fiyatları biraz daha düşürebilir vs diye düşünüyordum ama en iyisi elimi çabuk tutayım.

Aslında almayı planlamıyordum ama gün içersinde hatta hafta içersinde maksimum 3-4 saat oyun oynadığım için en azından kaliteli ekipmanlarla oynayayım diyorum.

Not: Gerçi en son 29 eylül de oynamışım :*)

1734645508362.png

Son düzenleme:
TR de Xbox 9. nesil e indirimsiz 3000 TL ve civari para vereceğine 500 verip bu alınır ömürlük kol çünkü bozulmazsa tabii AliExpress de falan daha iyi hele ben 2700'e Xbox 9. nesil Deep pink almıştım sonra onu iade edip bunu 2745'e bunu almıştım daha mantıklı böyle durumlar da.
Hocam siz firmware güncellemesini yapabiliyor musunuz ben hala yapamadım hata verip duruyor.

Hayırlı olsun hocam. Ben de bundan vazgeçtim 850 liraya X15 çok uyguna geldi onu aldım.

Teşekkür ederim hocam X15 dayıma hediye etmiştim bende kalite olarak fena sayılmaz. Özellik bakımında da sizi memnun edeceğine eminim. Xbox 9. Nesil ya satarım ya da yedekte tutarım bakalım.

Güncel olarak artık fiyat; 6,499.99TL. Heh Allah'tan sipariş ettim bir adet.

@Emiko7 hocam gamepad geldi teşekkür ederim şimdi testlerini yapacağım. Baya güzel bir şey cidden.

Dosya Ekleri

• E5C7EB1D-E754-4C71-BBE3-5321257B737E.jpeg
    E5C7EB1D-E754-4C71-BBE3-5321257B737E.jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_3763.jpeg
    IMG_3763.jpeg
    171,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam X15 dayıma hediye etmiştim bende kalite olarak fena sayılmaz. Özellik bakımında da sizi memnun edeceğine eminim. Xbox 9. Nesil ya satarım ya da yedekte tutarım bakalım.

Güncel olarak artık fiyat; 6,499.99TL. Heh Allah'tan sipariş ettim bir adet.

@Emiko7 hocam gamepad geldi teşekkür ederim şimdi testlerini yapacağım. Baya güzel bir şey cidden.
Hayırlı olsun hocam.
Testleri ve deneyimlerinizi merakla bekliyoruz 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı