Elektronik FLYDIGI Vader 4 Pro 3499 TL

Hocam ikinizede teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Gelecek hafta yüksek ihtimal bu ürünü sipariş vereceğim.

Hocam gelecek haftaya connect game indirimi bitebilir ondan 3500'e vader 4 Pro bulmayabilirsiniz yurt dışından alayım derseniz de yılbaşından sonra kargo gelirse gümrüğe almayabilirler, kargo ücretini 30 euro sınırına alacakları için haberiniz olsun.

Hocam Apex deki özellikler çok tatmin edici ama o kırılma olayı ve garantisinin olmayışını göz önünde bulundurunca albenisi kaçıyor gibi...

En iyisi Vader almak gibi duruyor

Hocam şu alışveriş işlerinde kısıtlı zamanı hiç sevmiyorum...

Tam yılbaşı haftası wraithesports da indirime girerse bu iki site aralarında fiyatları biraz daha düşürebilir vs diye düşünüyordum ama en iyisi elimi çabuk tutayım.

Aslında almayı planlamıyordum ama gün içersinde hatta hafta içersinde maksimum 3-4 saat oyun oynadığım için en azından kaliteli ekipmanlarla oynayayım diyorum.

Not: Gerçi en son 29 eylül de oynamışım :*)

Son düzenleme:
Hocam siz firmware güncellemesini yapabiliyor musunuz ben hala yapamadım hata verip duruyor.

Bir adet satın aldım, geleceğe yatırım olarak düşünüyorum. Her şeye zam geliyor malum. 1.000₺ bonus vardı iyi bir fiyata gelmiş oldu.

Hayırlı olsun hocam. Ben de bundan vazgeçtim 850 liraya X15 çok uyguna geldi onu aldım.

Hocam siz Firmware güncellemesini yapabiliyor musunuz ben hala yapamadım hata verip duruyor.

Kablolu bağlayıp yaptım hata falan da vermedi en kötü programı silip sitesinden güncelini indirip öyle kurun Çinli firmalar yazılım işlerini pek çözemediler.

Hayırlı olsun hocam. Ben de bundan vazgeçtim 850 liraya X15 çok uyguna geldi onu aldım.

Teşekkür ederim hocam X15 dayıma hediye etmiştim bende kalite olarak fena sayılmaz. Özellik bakımında da sizi memnun edeceğine eminim. Xbox 9. Nesil ya satarım ya da yedekte tutarım bakalım.

Güncel olarak artık fiyat; 6,499.99TL. Heh Allah'tan sipariş ettim bir adet.

@Emiko7 hocam gamepad geldi teşekkür ederim şimdi testlerini yapacağım. Baya güzel bir şey cidden.

Dosya Ekleri

• E5C7EB1D-E754-4C71-BBE3-5321257B737E.jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_3763.jpeg
    171,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam.
Testleri ve deneyimlerinizi merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…