Flydigi Vader 4 Pro hissiyatı nasıldır?

QPOLAT

Femtopat
Daha fazla  
[/USER] ben de 1 gün önce sipariş verdim çantasıyla birlikte 2700TL tuttu.

Son düzenleme:
@DMN AliExpress üzerinden sipariş verdim sadece dolar üzerinden alıyor daha elime ulaşmadı ama vergiside çıkmadı 1 hafta sonra çıkar vergi.

Nereden sipariş verdiniz ve 30 euro gümrük sınırına nasıl takılmıyor?

AliExpress üzerinden alınıyor satıcı ücreti kağıt üzerin de 30 euro altın da gösteriyor bende 20 dolar ve gift yazıyordu yine de 500 TL civari vergi çıkmıştı.

AliExpress üzerinden alınıyor satıcı ücreti kağıt üzerin de 30 euro altın da gösteriyor bende 20 dolar ve gift yazıyordu yine de 500 TL civari vergi çıkmıştı.
[/USER] ben de 1 gün önce sipariş verdim çantasıyla birlikte 2700TL tuttu.
Ben de Aliexpress'den Vader 4 Pro veya Apex 4 siparişi vermek istiyorum. Uygulamada Para birimini TL yaparsam bir fark olur mu? Dolar yaparsam döviz hesabı açmam gerekiyor mu? Hangi satıcıdan aldınız? Düşük tutar yazılmasını nerede belirtmem gerekiyor? Sipariş vermek istiyorum yakın bir zamanda ve fikirleriniz benim için çok değerli.

Hocam Apex 4 vermemenizi tavsiye ederim vader 4 Pro'dan bazı özellikler olarak geri de ve joystick sıkmayı manuel yapman gerekiyor ve çok sıkarsan kırılıyor illa Apex 4 alacağım diyorsan Black Myth: Wukong versiyonu vader 4 gibi kolay joystick ayarlama ve 2000Hz ile geliyor gelişmiş sürümü yani. TL yapsan bir şey fark ediyor mu bilmiyorum etmiyordur ama. Benim düz hesabım vardı aldım dolar olarak çekti o anki kur neyse ondan aldım şu an zaten satın alabileceğin tek satıcı var diğerlerin de sipariş verdirtmiyor. Satın aldıktan sonra satıcıyla konuşman için mesaj bölümün de yazıcaksın adama.

AliExpress'te az önce şunu buldum: 5.097, 93TL | flydigi vader 4 Pro Bluetooth kablosuz atletik kolu gamepads Xbox için hall rocker ile video oyun denetleyicisi/PC/buhar oyunları.

Verdiğim linkteki satıcıdan sipariş verdim bende altaki resimlere tıkladın mı fiyatları değişiyor set veya set olmadan sen karar veriyorsun şu an indirimde dolar hesabı açmana gerek yok kart bilgilerini girsen yeterli fiyat neyse onu ödüyorsun alırsan çantasıyla birlikte almanı tavsiye ederim bir yere saklarsın koyarsın çizilmesini toz tutmasını engelleyebilirsin

AliExpress'te az önce şunu buldum: 7.150, 94TL | flydigi Apex 4 kablosuz oyun kontrolörü PC suporte için hassas kontrol sürükleyici titreşim gamepad anahtarı mobil TV kutusu.

Bu attığım linke Apex4 aynı satıcı iki konsol arasında fiyat farkı var YouTube'dan bakarsın karşılaştırmalarına. Bana soracak olursan vader 4 pro daha dayanıklı ve kaliteli geliyor videolarda izlediğim kadarıyla apexte kaliteli ama o üzerinden çıkan şeffaf plastik geçirilmiş kılıf zamanla çizilir gibi geldi bana ama senin tercihin sana kalmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…