Nereden sipariş verdiniz ve 30 euro gümrük sınırına nasıl takılmıyor ?[/USER] ben de 1 gün önce sipariş verdim çantasıyla birlikte 2700TL tuttu.
Nereden sipariş verdiniz ve 30 euro gümrük sınırına nasıl takılmıyor?
AliExpress üzerinden alınıyor satıcı ücreti kağıt üzerin de 30 euro altın da gösteriyor bende 20 dolar ve gift yazıyordu yine de 500 TL civari vergi çıkmıştı.
Ben de Aliexpress'den Vader 4 Pro veya Apex 4 siparişi vermek istiyorum. Uygulamada Para birimini TL yaparsam bir fark olur mu? Dolar yaparsam döviz hesabı açmam gerekiyor mu? Hangi satıcıdan aldınız? Düşük tutar yazılmasını nerede belirtmem gerekiyor? Sipariş vermek istiyorum yakın bir zamanda ve fikirleriniz benim için çok değerli.[/USER] ben de 1 gün önce sipariş verdim çantasıyla birlikte 2700TL tuttu.
Ben de AliExpress'ten vader 4 Pro veya Apex 4 siparişi vermek istiyorum. Uygulamada para birimini TL yaparsam bir fark olur mu? Dolar yaparsam döviz hesabı açmam gerekiyor mu? Hangi satıcıdan aldınız? Düşük tutar yazılmasını nerede belirtmem gerekiyor? Sipariş vermek istiyorum yakın bir zamanda ve fikirleriniz benim için çok değerli.
Ben de AliExpress'ten vader 4 Pro veya Apex 4 siparişi vermek istiyorum. Uygulamada para birimini TL yaparsam bir fark olur mu? Dolar yaparsam döviz hesabı açmam gerekiyor mu? Hangi satıcıdan aldınız? Düşük tutar yazılmasını nerede belirtmem gerekiyor? Sipariş vermek istiyorum yakın bir zamanda ve fikirleriniz benim için çok değerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.