FM 2020 için öneri

EZH

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Oyuna yeni başladım da bana bazı taktikler veya öneriler verebilirseniz çok mutlu olurum.

Oyuna yeni başladım da bana bazı taktikler veya öneriler verebilirseniz çok mutlu olurum.
4-4-2 oyuna hükmediyor. Genelde büyük takımlar bu taktikle çok gol atıyordu. Bence böyle hazır taktikler yerine oyuncularına göre taktik yapmak senin için daha iyi olur. Kilit oyuncularına göre dizilişi kur. Sonraki yılarda yavaş yavaş sistemi değiştirirsin hem daha uzun soluklu hem de daha gerçekçi bir his verir.

Saha içi taktik konusunda uzman değilim ama kerobeyin de söylediği gibi bence oyundaki ilk önceliğiniz kesinlikle yönetimden ek gözlemciler talep edip transfer edebileceğiniz en kaliteli gözlemcileri işe almak ve Avrupaya genç girişlerini takip edip(Nisan-Haziran arası oluyor) wonderkidlerin transferlerini yapmak

Bir diğer husus özellikle Türk liglerinde oynuyorsanız, takımda liderlik üstlenemeyecek ve maaş yükü çok yüksek yaşlı oyuncuları bir şekilde elden çıkarmaya bakın. 2-3 tane 300-400 bin euro maaş alan oyuncuyu satıp geçici kiralarla bir kaç sene idare edebilirseniz uzun vadede klüp ekonimisi ve transfer bütçesi için çok yararlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı