PazzoChe Kilopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #1 Merhabalar, bugün FM 2020 oynarken elektrik kesildi ve daha sonra oyuna girmeye çalışınca oyun yükleme ekranında kalıyor. Oyunu sildim tekrar yükledim ama düzelmedi bir çözüm biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar, bugün FM 2020 oynarken elektrik kesildi ve daha sonra oyuna girmeye çalışınca oyun yükleme ekranında kalıyor. Oyunu sildim tekrar yükledim ama düzelmedi bir çözüm biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 19 Eylül 2020 #2 Belgeler/ Sports Interactive/ Footbal Manager 2020 dosyasını başka bir konuma taşıyın ve sorunun devam edin etmediğini kontrol edin. Artı 0 Eksi
Belgeler/ Sports Interactive/ Footbal Manager 2020 dosyasını başka bir konuma taşıyın ve sorunun devam edin etmediğini kontrol edin.
KS KS PazzoChe Kilopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #3 kt2 dedi: Belgeler/ Sports Interactive/ Footbal Manager 2020 dosyasını başka bir konuma taşıyın ve sorunun devam edin etmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki sorunum hala devam ediyor. Artı 0 Eksi
kt2 dedi: Belgeler/ Sports Interactive/ Footbal Manager 2020 dosyasını başka bir konuma taşıyın ve sorunun devam edin etmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki sorunum hala devam ediyor.