Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 6 Eylül 2022 #1 Transferin son saatlerinde 3 tane adam aldım ancak o günden öncelerde Avrupa Ligi'nin lisansını onaylamıştım. Onlara yeniden lisans çıkarma var mı?
Transferin son saatlerinde 3 tane adam aldım ancak o günden öncelerde Avrupa Ligi'nin lisansını onaylamıştım. Onlara yeniden lisans çıkarma var mı?
Çözüm Metin Eren Türkmen 6 Eylül 2022 Maalesef hocam, Avrupa Ligi oyuncu listesini gönderdiyseniz yeni gelenleri kayıt ettiremezsiniz.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 6 Eylül 2022 #2 Maalesef hocam, Avrupa Ligi oyuncu listesini gönderdiyseniz yeni gelenleri kayıt ettiremezsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 6 Eylül 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Maaalesef hocam, Avrupa ligi oyuncu listesini gönderdiyseniz yeni gelenleri kayıt ettiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var. Forvet antrenörü almak istiyorum internetten isimlere bakiyorum yazıyorum ancak çıkmıyor. Nasıl bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Maaalesef hocam, Avrupa ligi oyuncu listesini gönderdiyseniz yeni gelenleri kayıt ettiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var. Forvet antrenörü almak istiyorum internetten isimlere bakiyorum yazıyorum ancak çıkmıyor. Nasıl bulabilirim?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 6 Eylül 2022 #4 Geforce Mx130 dedi: Hocam bir sorum daha var. Forvet antrenörü almak istiyorum internetten isimlere bakiyorum yazıyorum ancak çıkmıyor. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Kulüp personellerinin olduğu bölümde hangi antrenör için açık varsa oradan personel ilanı verebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Hocam bir sorum daha var. Forvet antrenörü almak istiyorum internetten isimlere bakiyorum yazıyorum ancak çıkmıyor. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Kulüp personellerinin olduğu bölümde hangi antrenör için açık varsa oradan personel ilanı verebiliyorsunuz.
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 6 Eylül 2022 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Kulüp personellerinin olduğu bölümde hangi antrenör için açık varsa oradan personel ilanı verebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İlan'da sadece Performans Analizi Sorumlusu ve Performans Analisti var. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Kulüp personellerinin olduğu bölümde hangi antrenör için açık varsa oradan personel ilanı verebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İlan'da sadece Performans Analizi Sorumlusu ve Performans Analisti var.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 6 Eylül 2022 #6 Geforce Mx130 dedi: İlan'da sadece Performans Analizi Sorumlusu ve Performans Analisti var. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz personel için kulüpte ihtiyaç olmayabilir, tam emin değilim o konuda. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: İlan'da sadece Performans Analizi Sorumlusu ve Performans Analisti var. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz personel için kulüpte ihtiyaç olmayabilir, tam emin değilim o konuda.
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 6 Eylül 2022 #7 Metin Eren Türkmen dedi: İstediğiniz personel için kulüpte ihtiyaç olmayabilir, tam emin değilim o konuda. Genişletmek için tıkla... Valla hocam ağır bir yenilgi aldım sonra antrenmanları baya şekilde bastım. Oyuncular Forvet Antrenörü yetersizliğinden mutsuz diyor. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: İstediğiniz personel için kulüpte ihtiyaç olmayabilir, tam emin değilim o konuda. Genişletmek için tıkla... Valla hocam ağır bir yenilgi aldım sonra antrenmanları baya şekilde bastım. Oyuncular Forvet Antrenörü yetersizliğinden mutsuz diyor.