Transferin son saatlerinde 3 tane adam aldım ancak o günden öncelerde Avrupa Ligi'nin lisansını onaylamıştım. Onlara yeniden lisans çıkarma var mı?
Maaalesef hocam, Avrupa ligi oyuncu listesini gönderdiyseniz yeni gelenleri kayıt ettiremezsiniz.
Kulüp personellerinin olduğu bölümde hangi antrenör için açık varsa oradan personel ilanı verebiliyorsunuz.Hocam bir sorum daha var. Forvet antrenörü almak istiyorum internetten isimlere bakiyorum yazıyorum ancak çıkmıyor. Nasıl bulabilirim?
İlan'da sadece Performans Analizi Sorumlusu ve Performans Analisti var.Kulüp personellerinin olduğu bölümde hangi antrenör için açık varsa oradan personel ilanı verebiliyorsunuz.
İstediğiniz personel için kulüpte ihtiyaç olmayabilir, tam emin değilim o konuda.İlan'da sadece Performans Analizi Sorumlusu ve Performans Analisti var.
Valla hocam ağır bir yenilgi aldım sonra antrenmanları baya şekilde bastım. Oyuncular Forvet Antrenörü yetersizliğinden mutsuz diyor.İstediğiniz personel için kulüpte ihtiyaç olmayabilir, tam emin değilim o konuda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.