Game Pass'ten oynuyoruz oyun farklı yerlerde çöküyor, normal offline da çökmüyor neden böyle?
Çözüm: Oyuna girerken Windows Gezgini'ni kapatmak. İlginç ama bende öyle çözüldü.![]()
Bu nasıl kapanıyor?Dener misiniz?
Crack oyunsa normaldir. Değilse o tarihlerde tatile çıkmayı deneyin.
Hazır taktik, logo paketi vs. kullanımından olabilir. Defender yada virüs programları oyunu engelliyor olabilir.Bu nasıl kapanıyor?
Orijinal birisi Game Pass birisi Epic tarafında. Tatile çıktım normal geçtim istifa edip geçtim emekli olup geçtim hep temmuz tarihlerinde atıyor.
Hazır taktik, logo paketi vs. kullanımından olabilir. Defender'ya da virüs programları oyunu engelliyor olabilir.
O tarihleri atlayabilsem zaten sorun olmayacakO tarihleri atlamak dışında bir şansın yok. Aynı sorunu yaşayan insanlar bu tarihi atlamak dışında bir şansı olmuyor oyunu silip tekrar yüklemelerine rağmen ama sende yüksek ihtimal bir Windows dosyası eksiğin var.
Oyunu silip, tekrar yükledin mi?O tarihleri atlayabilsem zaten sorun olmayacak![]()
Evet.Oyunu silip, tekrar yükledin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.